içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

DÜNYA BİRLİĞİ (313)

Çok detaya girmeyeceğim.

Uydurma hayal ve teori dünyamı sizlerle kısaca paylaşmak istiyorum.

Malum, gündemde sözde Rusya-Ukrayna savaşı var. Dikkatinizi çekmiştir ki SÖZDE dedim… Neden sözde dediğimi kısaca ifade etmek istiyorum.

Yaşananlara bakınca Dünya’nın yeni bir sisteme entegre edilmeye çalışıldığını tahmin ediyoruz. Bu sistemin en önemli ayağı ise DÜNYA BİRLİĞİ projesidir… Bu projeye göre dünyada toplam 313 devlet oluşturulacağını (İddia)tahmin ediyoruz. (313’ün rakamsal sırrına girmeyeceğim)

Şöyle düşünün (AB)Avrupa Birliği’nin daha büyük ve genişletilmiş hali yani DÜNYA BİRLİĞİ olarak şekillendirilecek gibi duruyor. Hayal ediyoruz ya…: bu birliğin yönetim yerinin ise yani DÜNYA MİLLET MECLİSİ’nin (Merkezi)yeri ise İstanbul olarak planlanmış olabilir mi?.. Biraz daha komplo bilgisi aktaralım; dünyadaki tüm ülkelerin başkanları bu Dünya Meclisi’nde milletvekili olarak temsil yetkisine sahip olacak diye uyduralım. Yönetim ise şu şekilde oluşacak: 300 milletvekili 12 başkan yardımcısı ve bir başkan… Yani her devletin başkanı o mecliste milletvekili olarak planlandı diyelim. Hayal ediyoruz ya; Peki şuan dünyada BM’ye kayıtlı 193 devlet varken(Bekleyenler hariç) bu şartların oluşması için ne gerekiyor ?

Hemen söylüyorum halihazırdaki devletleri istikrarsızlaştır ve çeşitli bahanelerle işgal et ve bir devletten en az 3 devlet daha çıkart… Dikkat ederseniz son 30 yıldır dünyanın dört bir yanında yapılan vekalet savaşları sonucunda bu durumun hızlanarak gerçekleştiğine şahit oluyoruz. Bu mihmalden yola çıkacak olursak örneğin Arap Baharı ile ilk Tunus’la başlayan eylemler tüm Arap dünyasını sarmıştı. Sözde halkların özgürlüğü adı altında başlayan bu eylemlerin ardından birçok ülke de iç karışıklık, iç savaş ve ardından federatif bölünmeler gerçekleşmişti.

Hatırlarsanız, Yugoslavya ve Rusya’nın dağılmasının ardından aynı coğrafyada birçok devlet çıkmıştı. Onlar bu süreci sanki tamamlamıştı...   Görüyoruz ki (sanki)bu süreç istikrarlı bir şekilde sırası gelen devleti vurarak devam ediyor ...

Bu, 'ara' satıra farklı bir detayı not düşmek istiyorum !

TBMM’de 4 Haziran 2003’de AK Parti ve CHP oyları ile kamuoyunda İKİZ YASALAR olarak bilinen 4867 ve 4868 kanun maddesi onaylanarak meclisten geçmişti. Tabi bu yasa maddeleri bu iki partinin meclisten geçirmek zorunda kalmasının nedeni ise (Yanılmıyorsam) bu tarihten üç yıl önce yani 15 Ağustos 2000’de New York’da ECEVİT/BAHÇELİ/YILMAZ Hükümetinin temsilcileri tarafından Birleşmiş Milletler İkiz Sözleşmesi adı altında imzalanmıştır. Peki bu İKİZ YASALAR olarak bilinen iki kanun maddesi (Başlık) ne diyor?

“MEDENİ VE SİYASAL HAKLARA İLİŞKİN ULUSLAR ARASI SÖZLEŞMENİN UYGUN BULUNDUĞUNA DAİR KANUN” (Kaynak TBMM) Başlık bu da içerik nedir? Ben burada konuyu uzatmamak için sadece ilk maddenin ilk cümlesini vereceğim. Diğer maddeleri de siz araştırın lütfen…

Madde 1 Bütün Halklar kendi kaderini tayin etme hakkına sahiptir.

Peki Ukrayna ve Rusya meselesinde Putin’nin açıklamasında ortaya attığı gerekçe yani NATO’nun sınırlarına kadar dayanarak bir güvenlik sorunu oluşturduğu iddiası veya gerekçesi, doğru mu dersiniz?

Bana göre Tabi ki hayır!

Aslında gerçeği ben size buradan söylemek istiyorum. Gerçek aynen yukarıda da izah etmeye çalıştığım gibi; devlet sayısını çoğaltmak ve federatif devletlerin oluşmasını sağlamaktır. (Zaten ekranlardan da göründüğü üzere ortada Ukrayna ordusu felan da yok. Belli ki bir gariplik var) Kaldı ki Rusya işgale başlaması ile birlikte 3 bölge federatif devlet olduğunu ilan ederken ilk tanıyanda Rusya oldu. Peki diğer ülkeler tanıyacak mı tabi ki tanıyacaklar. Üstelik ABD bile...

Peki ama ABD nasıl tanıyabilir diye düşündüğünüzü biliyorum. Ama bilmelisiniz ki DÜNYA BİRLİĞİ planına imza atanların başında ABD ve Rusya geliyor…

Bu hayalden yola çıkarak şunu diyebilir miyiz acaba?

Yaşasın tek devlet

Tek millet

Tek din

Ve yaşasın tek Bayrak….

Sizinle saçma sapan uydurma, daha fazla hayalden hikayeler paylaşmak isterdim ama arazi buna uygun değil. Ama bu hikayeyi birkaç kez okuyarak bir sorgulama yaparsanız meselenin bir kısmına da siz kendi hayallerinizi ekleyebilirsiniz.

İyi hayaller …

NOT/ Buradan bir tahminde bulunmak istiyorum… İnanıyorum ki eğer işler planlandığının dışına çıkmaz ve bir kaza olmaz ise Ukrayna ve Rusya meselesi çok fazla uzamadan sulh olacaktır.

Esen kalın

Ramazan Devrim KALKAN

YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum