içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BU DA GEÇER-GEÇECEK

Bu sıkıntılar da geçer elbet. Ama vatansız tek bir gün bile geçmez. Bizim milletimizin en önemli özelliğidir bu, vatansız kalmamak...
Değişik mecralarda atıp tutanlar, devleti-hükümeti suçlayanlar, önce destek verdiği zihniyete baksın.
Kendi tabirleri ile  'koltuktan kalkmıyorsa, altına etmiştir' sözü çok manidar. Defalarca seçim kaybedilmesine rağmen, kazanan adam diktatör, kaybeden demokrat olgusunu içselleştirenlere, şaşırmamak elde değil. Oy verenlerin ve öve öve biteremeyenlerin, buna medya da dahil, şimdi aynı objeyi yerden yere vuruyor olması, anlaşılır bir durum olamaz.
'İyi ki kazanamadık' diye dua ediyorlar.
İsmail Saymaz, geçen günlerde; "Yüzde 2'lik oyu olmayan Ümit Özdağ'a, İçişleri Bakanlığı, MIT ve iki Bakanlık veren Kemal Kılıçdaroğlu, kimbilir %8,5'luk oyu olan HDP'ye neler, neler vermiştir. Çıkıp açıklasın" dedi.
Bu ülkede, sol beyinler adeta uyuşturulmuş durumda. Tayyip Erdoğan düşmanlığı düşünme melekelerini harabetmiş.
HDP'ye bakanlık verelim diyerek, özerkliği gündeme getirdiler. Yüce Rabb'im, veraset sahibi vatandaşlarımız sayesinde, Türkiye'yi iç savaştan, bölünmekten kurtardı.
Şimdilerde de, kendileri tek tek itiraf ediyor. Pahalılık var mı? Dibine kadar var, evet. Yaşam şartları zor mu. Evet çok zor. Ama Elhamdülillah vatanım var, Elhamdülillah ay yıldızlı bayrağım var. Zamanla inşallah bunlarda düzelir, düzelecek. 3 yıl sürer-5 yıl sürer, ama düzelir. Biz pahalılık ve yokluk görmüş bir milletiz. AB, ABD gibi Afrika'nın Ortadoğu'nun kanını emen kansızlar gibi değiliz. Elimizde mazlumun kanı yok. Dedelerimiz, atalarımız bu vatanı kuru ekmeğe hasret, üzüm hoşafı ile savundu ve vatan toprağı yaptı. Alt yapımızı bitirdik. Savunma sanayi alanında da epey yol katettik. Allah'ın izni ile, petrol ve gaz sahalarını da devreye alınca... Sonrası refah dönemi İnşAllah.

YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum