içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı’ndan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ne ziyaret

Henüz ataması yapılalı 10 gün gibi bir süreç olmasına rağmen Zafer Partisi Muratpaşa ilçe yönetimi hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı. Muratpaşa ilçe başkanı Furkan Bedir ve teşkilat başkanı Hakan Cibelik, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine ziyaret gerçekleştirerek, dernek başkanı Dr Cengiz Nizam ve ekibi ile görüşme gerçekleştirdi.

Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı’ndan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ne ziyaret

Henüz ataması yapılalı 10 gün gibi bir süreç olmasına rağmen Zafer Partisi Muratpaşa ilçe yönetimi hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı.
Muratpaşa ilçe başkanı Furkan Bedir ve teşkilat başkanı Hakan Cibelik, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine ziyaret gerçekleştirerek, dernek başkanı Dr Cengiz Nizam ve ekibi ile görüşme gerçekleştirdi.
Şehit aileleri , gerçekleştirilen dernek faaliyetleri vb. konularla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, konuşan Furkan Bedir ‘’Bu topraklar üzerinde yaşıyor , rahat ve özgürce geziyorsak , ezan sesini duyabiliyorsak bu aziz şehitlerimizden ötürüdür. Bizlerde yönetim olarak atamamızdan itibaren , öncelikli olarak Şehit aileleri ve gaziler derneğini ziyaret ederek, sivil toplum örgütleri ziyaretlerimize başlamak istedik. Sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı dernek başkanımız Cengiz Nizam’a ve ekibine teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Furkan Bedir yönetimi ile birlikte Muratpaşa’da zafer partisinin iyi bir ivme yakaladığı düşünülüyor.

Tarih: 20-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum