içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yürek hoplatan gerilim romanı Ölümcül Gerçek, Epsilon'dan çıktı

Dünya çapında 20’ye yakın ülkeye satılan Jessica Barry imzalı Ölümcül Gerçek, Türkiye’deki polisiye gerilim hayranlarına Epsilon logosuyla ulaşıyor! Hollywood’da bir film anlaşması da bulunan Ölümcül Gerçek, kendilerini ve sevdiklerini korumak için akılalmaz engelleri aşan iki inatçı kadın hakkında yürekleri hoplatan bir gerilim…

Yürek hoplatan gerilim romanı Ölümcül Gerçek, Epsilon'dan çıktı

Dünya çapında 20’ye yakın ülkeye satılan Jessica Barry imzalı Ölümcül Gerçek, Türkiye’deki polisiye gerilim hayranlarına Epsilon logosuyla ulaşıyor! Hollywood’da bir film anlaşması da bulunan Ölümcül Gerçek, kendilerini ve sevdiklerini korumak için akılalmaz engelleri aşan iki inatçı kadın hakkında yürekleri hoplatan bir gerilim… Okurken elinizden bırakamayacağınız roman, bir anne ile kızının arasındaki kopmaz bağları gösteren, mecazlarla dolu harika bir hikâye anlatıyor.

Londra’da yaşayan ABD’li bir yazarın Jessica Barry mahlasıyla kaleme aldığı Ölümcül Gerçek’i dilimize Peren Gülmez çevirdi. People Magazine dergisinin “Kendinizi kaybedeceğiniz bir ziyafet,” sözleriyle yer verdiği roman, Epsilon logosuyla raflarda polisiye gerilim okurlarını bekliyor.

Allison ile nişanlısının içinde bulunduğu özel uçak Colorado dağlarında düştüğünde, herkes Allison’ın öldüğünü varsayar. Oysa gerçek bambaşkadır. Allison’ın, mükemmel nişanlısıyla lüks bir dünyada kurduğu hayat göz açıp kapayıncaya kadar yok olmuştur. Şimdi sadece geçmişindeki karanlık sırlardan değil, aynı zamanda her hareketini takip eden adamı alt etmek için de kaçması gerekmektedir. Ülkenin diğer ucunda Allison’ın annesi, kayıp olduğu tahmin edilen kızının durumuna dair bir haber alabilmek için çaresizce çırpınmaktadır. Maggie, tek çocuğunu kaybetmiş olabileceğini kabul etmeyi reddeder ve yavaş yavaş gerçeği keşfetmeye başlar. Anne ve kızı, hayatta kalmak, karanlık bir yalanlar ağında yollarını bulmak ve birbirlerine tekrar kavuşmak için savaşmak zorundadır.

Ölümcül Gerçek, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

JESSICA BARRY HAKKINDA
Jessica Barry son on beş senedir Londra’da yaşayan ve çalışan Amerikalı bir yazarın mahlasıdır. İlk gerilim kitabı Ölümcül Gerçek dünya çapında on yedi ülkede satılmış ve kitap için Hollywood’da bir film anlaşması yapılmıştır.

Tarih: 13-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum