içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yol kontrolünde durdurulan araçta uyuşturucu madde bulundu

Antalya ili, Gazipaşa ilçesi, Güney J.Krk.K.lığı Yol Kontrol Noktasında durdurulan bir araçta yapılan kontrolde A.D. isimli şahsın yapılan üst aramasında üzerinde REGAPAN 300mg kapsül yazılı reçetesiz kullanımı yasak olan 9 adet kapsül olduğu, toplamda ise 113 adet uyuşturucu madde kullanımında kullanılan hap olduğu tespit edildi.

Yol kontrolünde durdurulan araçta uyuşturucu madde bulundu

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Antalya ili, Gazipaşa ilçesi, Güney J.Krk.K.lığı Yol Kontrol Noktasında, 11.05.2022 tarihinde saat:23.30 sıralarında durdurulan bir araçta yapılan kontrolde A.D. isimli şahsın Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan UYAP kaydı olduğu tespit edilmiştir. Şahsın yapılan üst aramasında üzerinde REGAPAN 300mg kapsül yazılı reçetesiz kullanımı yasak olan 9 adet kapsül olduğu, toplamda ise 113 adet uyuşturucu madde kullanımında kullanılan hap olduğu tespit edilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 12-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum