içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yılın en heyecan verici pop işbirliği

KING'İN REKORTMEN ŞARKISINA HİNDİSTAN'IN MİLLİ ENİŞTESİ NICK JONAS'LI VERSİYON!

Yılın en heyecan verici pop işbirliği

Ekim ayından itibaren tüm dünyada 400 milyondan fazla dinlenerek viral videoların fon müziği haline gelen Hindistan'ın pop yıldızı King'in Maan Meri Jaan şarkısı, ABD'nin pop ikonu Nick Jonas işbirliği ile Maan Meri Jaan (Afterlife) versiyonuyla 10 Mart tarihinde dinleyicilerle buluştu. 

 
Hindistan'ın en büyük sanatçılarından King'in dünyayı kasıp kavuran şarkısının yeni versiyonunda, yine Hindistan'ın büyük yıldızlarından Priyanka Chopra'nın eşi ve Brothers üyesi ABD'li Nick Jonas'ın dahil olduğu Maan Meri Jaan (Afterlife) yayınlandığı günden itibaren müzik severlerden tam not aldı. 
 
Romantik bir pop şarkısı olan Maan Meri Jaan (Afterlife), geleneksel Hint enstrümanlarını pop synth'ler ve davul partisyonları ile birleştirerek ortaya çıkardığı altyapıyı, Nick Jonas'ın dahil olmasıyla İngilizce ve Hintçe'den oluşan iki dilli yapısı ile harmanlayarak daha geniş bir kalabalığı kucaklıyor. 
 
Yılın en heyecan verici pop işbirliklerinden biri olan ve kolektif bir çalışmanın ürünü olan şarkıda David Arkwright, King, Miranda Glory, Natania Lalwani, Nick Jonas ve Paris Carney şarkının sözlerine imza atarken, yine David Arkwright, King, Miranda Glory ve Miranda Glory şarkının bestesinde ortak bir çalışma ortaya koyuyor.
 
Her iki sanatçının da yer alacağı şarkının video klibi yakın zaman sonra izleyicilerle buluşacak. 
 
King X Nick Jonas'ın Maan Meri Jaan (Afterlife) şarkısı Warner Music India etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımda! 

Tarih: 17-03-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum