içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yeni Eğitim Yılı Başkan Amcayla başladı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk gününde Çeltikçi Gevher Nesibe Özel Eğitim Ve Uygulama Okulu’ndaki özel çocukları ziyaret etti.

Yeni Eğitim Yılı Başkan Amcayla başladı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk gününde Çeltikçi Gevher Nesibe Özel Eğitim Ve Uygulama Okulu’ndaki özel çocukları ziyaret etti. Engelsiz öğrenciler, yeni eğitim döneminin ilk dersinde Başkan Şükrü Sözen’i karşılarında görünce hem mutlu oldu hem de şaşkınlıklarını gizleyemedi. Tüm çocuklarla birebir ilgilenen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 50 özel çocuğa içerisinde boyama kitabı, resim defteri, suluk, kalem, silgi ve beslenme çantasından oluşan okul çantası setini hediye etti. Başkan amcalarından hediyelerini alan çocukların mutluluğu, gözlerinden okundu.

SÖZEN; ONLARIN MUTLULUĞUNU ÖNEMSİYORUZ
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 2022-2023 eğitim yılının başlamasıyla birlikte çocuklara başarılar dilemek için ziyaret ettiklerini dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, “Yeni eğitim döneminin ilk gününde özel çocuklarımızla bir araya gelerek gücümüz nispetinde onları mutlu edecek hediyeler verdik. Onların o özel enerjisi ve mutluluğunu oldukça önemsiyoruz ve her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu vesile ile yeni eğitim yılının tüm çocuklarımıza başarılar getirmesini temenni ediyorum. Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi için hizmetlerimize tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi.

Tarih: 13-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum