içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yaz spor okulları sertifika töreni

Aksu Belediye Spor Kulübü Yaz Spor Okullarında eğitim gören öğrencilere sertifikaları törenle verildi.

Yaz spor okulları sertifika töreni

Aksu Belediye Spor Kulübü Yaz Spor Okullarında eğitim gören öğrencilere sertifikaları törenle verildi.
Aksu Belediye Spor Kulübünde düzenlenen sertifika törenine; Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, Başkan Yardımcısı Arif Tatar, antrenörler Mevlüt Çırpan ve Veli Gökçen ile öğrenciler katıldı.
Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun sertifika töreninde yaptığı konuşmada; “Öğrencilerimizi spora yönlendirmek ve onlarda spor bilincini oluşturmak amacıyla yaz boyunca spor okullarımızda öğrencilerimiz farklı branşlarda eğitimler aldı. Bu eğitimleri başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Kulüp Başkanı Mehmet Selvi ise sertifika töreninde yaptığı konuşmada; “Amacı çocuklarımızda spor bilinci oluşturarak gerek fiziksel gerekse ise duygusal gelişimlerine katkı sağlamak olan ve farklı branşlarda eğitimler veren yaz spor okullarımız, okulların açılmasıyla sona erdi. Yaz boyunca farklı branşlarda eğitim alan öğrencilerimize sertifikalarını vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.
Aksu Belediyesi Basın Servisi

Tarih: 16-09-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum