içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Vali Yazıcı: Eğitime yapılan yatırım bizim için çok önemli ve değerli

Hayırseverlerle protokollere hız kesmeden devam eden Vali Ersin Yazıcı, İbradı ilçesinde yapılacak olan “Fatma İnan Halk Eğitim Merkezi” için hayırsever Nevzat İnan ile protokol imzaladı. Protokol de konuşan Vali Yazıcı; “Her zaman dediğimiz gibi, eğitime yapılan yatırım bizim için çok önemli ve değerli. Gönlü güzel hayırseverimizin desteğiyle eğitim alanında güçlenmeye devam ediyoruz.” dedi.

Vali Yazıcı: Eğitime yapılan yatırım bizim için çok önemli ve değerli

Hayırseverlerle protokollere hız kesmeden devam eden Vali Ersin Yazıcı, İbradı ilçesinde yapılacak olan “Fatma İnan Halk Eğitim Merkezi” için hayırsever Nevzat İnan ile protokol imzaladı. Protokol de konuşan Vali Yazıcı; “Her zaman dediğimiz gibi, eğitime yapılan yatırım bizim için çok önemli ve değerli. Gönlü güzel hayırseverimizin desteğiyle eğitim alanında güçlenmeye devam ediyoruz.” dedi.
Vali Ersin Yazıcı, Doğa Etiket ve Ambalaj Sanayi Ticaret A.Ş. ADINA hayırsever Nevzat İnan ile İbradı ilçesinde 2.763 metrekare arsa üzerine yapılacak olan “Fatma İnan Halk Eğitim Merkezi”nin protokolünü imzaladı. Vali Yazıcı başkanlığında Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol törenine İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve hayırsever Nevzat İnan katıldı.
Antalyalı Hayırseverlerimizle Protokollerimiz Hız Kesmeden Devam Ediyor
Konuşmasına Antalyalı hayırseverlerin eğitimden sağlığa birçok noktada şehre katkı sunduklarını söyleyerek başlayan Vali Yazıcı; “Bugün yine çok hayırlı bir protokol için bir aradayız. Antalyalı hayırseverlerimizle protokollerimiz hız kesmeden devam ediyor. Antalya’mız gerçekten hayırseveri çok bol bir şehir. Hayırseverlerimiz eğitimden sağlığa birçok noktada şehrimize değer katmaya devam ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi bu iş sadece para ile olmuyor. Birçok parası olan ama bu hayrı yapmayan kişi var. Bu hayır sadece sizler gibi gönlü güzel hayırseverlerimize nasip oluyor. Allah sizin gibi gönlü güzel insanlarımızın sayısını arttırsın. Şehrimize yapmış olduğunuz bu katkı bizler için çok değerli. Katkılarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
İnşallah En Kısa Zamanda Bitirip Vatandaşlarımızın Kullanımına Sunarız
Protokolde konuşan hayırsever Nevzat İnan ise; “Protokolünü imzalamış olduğumuz halk eğitim merkezi benim için çok değerli bir proje. İnşallah en kısa zamanda bitirip vatandaşlarımızın kullanımına sunarız.” dedi.
Vatandaşlarımıza Büyük Katkı Sunacak
Halk eğitim merkezinin bölgedeki vatandaşlar için önemli bir gereksinim olduğunu ve bölgedeki vatandaşlara büyük katkı sunacağına inandığını söyleyen Vali Yazıcı; “Eğitim ile yatıp kalkan biri olarak, bu merkezimizin İbradı’mıza kazandırılması benim için çok büyük mutluluk verici. Her zaman dediğimiz gibi, eğitime yapılan yatırım bizim için çok önemli ve değerli. Gönlü güzel hayırseverimizin desteğiyle eğitim alanında güçlenmeye devam ediyoruz. Bu merkez sadece eğitim alanında değil aynı zamanda vatandaşlarımıza sosyalleşme ve yeni beceriler kazandırma noktasında da önemli bir yer. Vatandaşlarımız halk eğitimi merkezinde aldıkları eğitimlerle, bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirme imkanı bulacaklar. Ayrıca burada üretilen ürünler ile bölgemizin yöresel ürünlerine de sahip çıkılarak bilinirliğini artıracak.” ifadelerini kullandı.
Bölgemizin Tarihi Ve Doğal Güzelliklerini Ön Plana Çıkarmak İstiyoruz
Protokolde İbradı’nın tarihi ve kültürel yapısından da bahseden Vali Yazıcı şunları kaydetti: “İbradı ve Akseki ilçelerimiz özellikle tarihi ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan iki bölgemiz. Özellikle İbradı’daki Ormana bölgesi turizm açısından önemli bir yer. Bu bölgelerimiz de turizm yapılıyor ancak biz bunu daha da geliştirmek istiyoruz. Bölgemizin tarihi ve doğal güzelliklerini ön plana çıkararak bu bölgelere turistleri çekmek istiyoruz. Bu kapsamda bölgeye yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Sahil kesimindeki turisti bu bölgenin güzelliklerine de çekmek istiyoruz. Protokolünü imzalamış olduğumuz halk eğitim merkezinin de buna katkı sunacağına yürekten inanıyorum.” diye konuştu.
Halk Eğitim Merkezi’nin Ormana’ya Değer Katacağına Eminim
Binaların içleri kadar dışarıdan görüntüsünün de çok önemli olduğuna değinen Vali Yazıcı; “Benim meşhur bir lafım vardır. Her zaman önünde fotoğraf çektirilecek binalar yapmalıyız derim. Çünkü yapılan binalarımızın içi zaten en son teknolojiyle döşeniyor. Ancak binalarımızın dış cepheleri kültürümüzü, yaşadığımız yörenin izlerini taşımalıdır. Bu yüzden sizin de yapacağınız Fatma İnan Halk Eğitim Merkezi’nin dış cephesinin Ormana ’ya değer katacağına eminim. Güzel işler yapıyorsunuz. Allah size bol ve bereketli kazançlar versin.” dedi.
İmzalanan protokolle, İbradı’da yapılacak olan “Fatma İnan Halk Eğitim Merkezi”  24 ay içerisinde tamamlanacağı bilgisi verildi.

Tarih: 13-05-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum