içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Vali Şahin'den Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü mesajı

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Jandarma Teşkilatı'nın 185. kuruluş yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Şahin'den Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü mesajı

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Jandarma Teşkilatı'nın 185. kuruluş yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında şöyle dedi:

"Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden, büyük bir fedakarlık ve özveriyle görev yapan Jandarma Teşkilatı'nın 185 yıllık gurur dolu tarihini kutladığımız  bu özel günde sizleri en içten dileklerimle kutluyor, sevgilerimi sunuyorum.
Kurulduğu günden bu yana, vatanımızın dört bir yanında halkımızın emniyetini sağlayan ve her türlü tehlikeye karşı canla başla mücadele eden, Jandarma Teşkilatı olarak, yasalar çerçevesinde adalet ve güveni tesis ederken, milletimizin gönlünde özel bir yer edindiniz. Disiplininiz, cesaretiniz ve kararlılığınızla her türlü zorluğun üstesinden gelerek, Türkiye’nin huzur ve asayişini sağlamadaki kararlılığınız hepimize gurur vermektedir.
Görevlerinizi yerine getirirken gösterdiğiniz cesaret, kararlılık ve üstün hizmet anlayışı, hepimiz için daima güven kaynağıdır. Ülkemizin geleceğine ışık tutmaktadır. Başarılarınızın devamını diliyor, varlığınızla gurur duyuyorum.
Bu anlamlı gün vesilesiyle, Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, Jandarma Teşkilatı'nın nice başarılı yıllarını kutlamak dileğiyle, gazilerimize ve görev başındaki tüm personelimize aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum."

Tarih: 13-06-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum