içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Uysal: "Asıl basiretsizlik, böyle bir açıklama yapmaktır"

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, ilçede son günlerde, sosyal medya ve yerel medya üzerinden İlçe Yönetimine yönelik ithaflarda bulunanlara karşı, birlik ve beraberlik içinde olduklarını göstermek amacıyla basın toplantısı düzenlediklerini belirtti.

Uysal:

Biz Sessiz İsek, Sessizliğimiz Edebimizdendir

Kim bozgunculuk yapıyorsa, partimizin tarihi sıçrayışına engel olmak için yapıyordur
AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, ilçede son günlerde, sosyal medya ve yerel medya üzerinden İlçe Yönetimine yönelik ithaflarda bulunanlara karşı, birlik ve beraberlik içinde olduklarını göstermek amacıyla basın toplantısı düzenlediklerini belirtti.


AK Parti’nin temsil yeri ilçe binasıdır  
Başkan Uysal, AK Parti Kumluca İlçe Başkanlığı'nda yaptığı Basın açıklamasında; “ Bu parti hepimizin. Onun için her türlü mesele ve sorunu çözmek için sosyal medyada çözüm aramaktan, tartışmaktan uzak durmak, varsa sorunlar bunları yüz yüze çözmek için partimize herkesi bekliyorum. Hiç kimse çekinmesin. Kapımız herkese açık. AK Parti'nin temsil yeri AK Parti İlçe Binasıdır. AK Parti İlçe Başkanlığı'dır. Kumluca'da Reisi Cumhurun temsil edildiği yer, AK Parti İlçe Binasıdır. Temsil eden kişi de sevilir veya sevilmez o milletimizin takdiridir. Erol Uysal'dır, İlçe Başkanı'dır. Çözümü başka yerde aramak, bence partimize, davamıza yapılan en büyük yanlıştır” dedi.
İki senedir Kumluca İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü, ancak 10 aydan beri resmi statü ile yönettiğini belirten Başkan Uysal; “Biliyorsunuz bir yıldan beri, Pandemi sürecini yaşıyoruz. İki kişinin bir araya gelemediği bir dönemden geçtik. Bu süreçte, çok hareketli çalışma yürütememiş olabiliriz. İşte şimdi çalışmalarımızı hızlandırmak için, bugün burada partimizin tüm kademelerini bir araya getirdik” dedi.

Yerel bir gazetede çıkan ve birilerinin dolduruşuyla talihsiz bir açıklama yapan vatandaşımız, getirildiği oyunun farkında değil.  Sayesinde, muhalefet partisine mensup İlçe Kadın Kolları Başkanı'nın istifasını gündemden düşürmeyi becerdiler. “ AK Parti İlçe Yönetimi Basiretsizdir” başlıklı haber için de görüşlerini belirten AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal; “Açıklamayı yapan arkadaşımızı çok ciddiye almış değilim. Ancak basiretsiz kelimesi beni üzdü. AK Parti'nin İlçe Başkanlığı'na, herkes talip olabilir. AK Parti bence, dünyanın en büyük sivil toplum örgütüdür. Bu görev, bence çok kutsal bir görevdir. Bu göreve talip olmak herkesin hakkı. Hiç kimsenin sen bu göreve niye talip oldun gibi bir şey söylemeye hakkı yok.  Arkadaşımız açıklama yaparken “Basiretsiz” kelimesi kullanmış. Basiretsizliğin ölçüsü nedir açıklamasını istiyorum. Kötü söz sahibine aittir. O sözü sahibine iade ediyorum.

 


Ben sizlere yatırımlarımızı anlatayım
Ben arkadaşımızın sözleri üzerinde fazla durmak istemiyorum. Ben Hükümetimizin ilçemize yaptığı hizmetleri anlatayım. Bakın Antalya – Kumluca Duble yolumuz vardı. Bu yolda heyelan yaşandı. Heyelandan sonra bu yoldaki çalışmalara ara verildi. Yaptığımız girişimlerle bu yolda çalışmaları bitirme noktasına getirdik. Biliyorsunuz hastane ek binamızın müteahhidi işi bırakıp gitmişti. İhaleyi yeniden yaptırıp çalışmaları hızlandırdık. Şimdi yeni bina bitmeye yakın bir noktaya geldi. Mavikent’te Yapraklı Deresi ağzındaki mendirek projemizin ihalesi yapıldı. En kısa zamanda çalışmalar başlayacak. Biliyorsunuz Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet binamız depreme dayanıklı değil. Bu yüzden yeni binaya ihtiyacımız var. Bu binalarımızı da bu yılın yatırım programına aldırdık. Çok yakında ihalesi yapılacak. İki tane gölet projemiz var. Onları da yatırım programına aldırdık. Birisi ihale aşamasına geldi. Diğerinin de ihale aşamasına gelmesi için çalışmalarımız sürüyor.  Bakanımızla görüştük. Bakanımız talimatını verdi. İnşallah çok yakın zamanda çalışmalarımız başlayacak.


Tarihin en büyük projesi olacak
Belki kimse bilmeyecek, görmeyecek. Çünkü yer altına yapılacak bir yatırım olacak. Finike-Hasyurt sınırından beri Kumluca Ovası'nın tamamına, 'Kapalı Devre Sulama Sistemi' kurulacak. Bu yatırım, ilçemiz için tarihi bir yatırım olacak. Geçen aylarda Ankara’ya yaptığımız ziyaretlerde, Tarım Bakanı'mızla yaptığımız görüşmede, bu yatırımın projesinin yapılıp ihalesinin yapılması için, bizzat bizim yanımızda Genel Müdürümüze talimat verdi. Basiretsizliğin sınırı nedir bilmem ama, bu yatırımlar mı basiretsizlik. Biz sessizsek, sessizliğimiz edebimizdendir. Onun da bilinmesini istiyoruz. Paramız pulumuz olmayabilir. Ama namusumuz ile bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Verilen görevi Meclis Üyelerimizle, İlçe Yönetimimizle, Gençlik Kollarımızla, Kadın Kollarımızla inşallah 2023’e yüzümüzün akıyla çıkacağız” dedi.                 
Başkan Uysal ; “İçinden geçtiğimiz tarihî dönemde, hedef 2023 yolunda en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz ve de kardeşliğimizdir. Bu bilinçle Kim bunları hedef alarak bozgunculuk peşinde koşuyorsa, emin olunuz tek amacı partimizin bu tarihî sıçrayışına engel olmaktır” diyerek sözlerine son verdi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 

 

Tarih: 12-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum