içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ünal sevgisi Alanya sokaklarına sığmadı

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir ile birlikte Alanya’yı ziyaret etti. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Ünal, “Antalya’yı ranta teslim etmeyeceğiz” dedi

Ünal sevgisi Alanya sokaklarına sığmadı

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir ile birlikte Alanya’yı ziyaret etti. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Ünal, “Antalya’yı ranta teslim etmeyeceğiz” dedi.

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, Antalya’nın en büyük ilçelerinden Alanya’yı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden, projelerini anlatan Ünal’a, İyi Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir ile Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er eşlik etti. Alanyalıların bağrına bastığı Nesrin Ünal, alkışlar ve sloganlar eşliğinde projelerini anlattı. Ünal, “Antalya'yı dönüştürerek sadece Türkiye'de değil, dünyada örnek gösterilen bir şehir haline getireceğiz. Ayrıcalıklı bir azınlık oluşturmak için değil, mutlu bir çoğunluk oluşturmak için çalışacağız. Antalya'mızın kaynaklarını yine Antalya'mız için harcayacak ve bireysel rant elde edilmesinin önüne geçeceğiz. Zenginliğimizi paylaşacak, belediye hizmetlerini tabana yayıp insanımızın hayatını kolaylaştıracağız. Antalya'yı afaki projelerden ve hamasetten kurtaracağız. Yarınlarımıza hazırlanırken, uzman ekiplerimizle birlikte, Bizim Geleceğimiz Projesi yardımıyla geleceğimizi bir dahiliye hekimi sabrı ve hassasiyeti ile sorunları çözerek planlayacağız” dedi.

PROJELERİNİ ANLATTI

Ünal konuşmasının devamında, “Antalya'mızın halkının günümüz koşullarından dolayı karşı karşıya kaldıkları ekonomik güçlüklerden kurtulması bizim en öncelikli hedefimiz olacak. Sadece sosyal yardımlarla bugünü kurtarmaya yönelik popülist uygulamaları yerine getirmeyecek, dezavantajlı gruplarımızı sürdürülebilir bir şekilde kalkındırmayı ve ekonomiye entegre etmeyi hedefleyeceğiz. İstihdamda dezavantajlı gruplarımızı da ön plana çıkarmak için çalışmalar yapacak, toplumumuzda dayanışma bilincini artıracağız. Sosyal yaşamda kültürel aktiviteleri ön plana çıkaracak, eğitim kurumları başta olmak üzere, kültürel faaliyetleri destekleyeceğiz. Bizim İnsanımız Projesi yardımıyla toplumumuzun birlik algısını yükseltecek ve şehrimizin dayanışma kültürü ile öne çıkmasını sağlayacağız” diye konuştu.

ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAĞIZ

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal ve İstanbul Milletvekili İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, yöneticiler ve eşleri Alanya ziyaretini iftarla taçlandırdı. Alanyalıların müthiş bir ilgi gösterdiğini belirten Ünal, “Antalya’nın bütün ilçelerinde aynı ilgi ve sevgiyi görüyoruz. Bu gelen İyi Parti’nin ayak sesleri. Antalya’yı İyi belediyecilikle tanıştıracağız. Antalya bize, biz Antalya’ya inanıyoruz. Ramazan Ayı bereketini oylarımıza da yansıtsın. 1 Nisan’da çifte bayram yaşatsın” diye konuştu

Tarih: 26-03-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum