içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Üçüncü Dilim Ödemeler geliyor

ATAY USLU: ÇİFTÇİLERİMİZE HASAR DESTEĞİ İÇİN ÜÇÜNCÜ DİLİM ÖDEMELER DE YAPILIYOR. ŞU ANA KADAR ÇİFTÇİLERE 20 MİLYON ARTI 20 MİLYON TOPLAMDA 40 MİLYON DESTEK VERİLDİ. İKİ GÜN İÇİNDE 20 MİLYON TL’LİK DESTEK ÖDEMESİ DAHA YAPILACAK.

Üçüncü Dilim Ödemeler geliyor

Atay Uslu: Çiftçilerimize hasar desteği için üçüncü dilim ödemeler de yapılıyor

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu afet zararlarının destek çalışmalarına devam ettiğini belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Kumluca, Finike ve Demre İlçelerimizde afetten zarar gören çiftçilerimize bugüne kadar toplam 40 milyon destek verilmişti. Üçüncü dilim olarak 20 milyon TL daha destek afetzede Çiftçimize iki gün içinde ödenecek. Destek ödemeleri çiftçimizin hasar oranına göre yapılıyor.

Kumluca, Finike ve Demre ilçelerimiz de yaklaşık 3000  çiftçimiz ve 12 bin dekar örtü altı alanımız  selden etkilendi.  Tarımsal hasarları hasar bilançosuna göre   gidermeye devam edeceğiz.

Bugüne kadar Batı Antalya’mızda meydana gelen sel adeti nedeniyle, 40 Milyon Çiftçilerimizin zararları için,  80 milyon esnafımıza işyerleri ve araç zararları için, 30 milyon eşya zararları  için olmak üzere 150 milyon Türk Lirası  destek ödemesi yaptık.   

ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN.
Eskiden afetlerden sonra milletimiz “Nerede Devlet?” diye feryat ediyordu, Hamdolsun bugün “Allah Devletimize zeval vermesin,  Devletimizden Allah razı olsun” diye dua ediyor.  İşte Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte milletimin hizmetinde bir devlet anlayışı oluştu.  Devletimiz Güçlü, Milletimiz Büyük, Hükümetimiz Milletimizin Hizmetimde.

Biz Ak Parti Milletvekilleri olarak afet yaralarının sarılması sürecini  yakinen takip ettik. Cumhurbaşkanımız Kumluca’ya gelerek çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Destekleri için, ziyaretleri için  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bakanlarımıza şükranlarımızı sunarız“.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

Tarih: 02-02-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum