içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda Antalyaspor Farkı

Kick Boks Federasyonu'nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Kick Boks Turnuvası, 22 Ocak 2023 tarihinde Şanlıurfa'da başladı.

Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda Antalyaspor Farkı

Kick Boks Federasyonu'nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Kick Boks Turnuvası, 22 Ocak 2023 tarihinde Şanlıurfa'da başladı.
 
Mustafa Durmuşoğlu Anısına düzenlenen ve 11 Nisan Spor Salonu' nda yapılan turnuvaya Mehmet Mıstık, Sena Amine Nur Özgen ve Neşet Korkmaz üçlüsü ile katılan Antalyaspor kick boks takımı, ilk beş gün içerisinde çıktığı müsabakaların sonucunda topladıkları madalyalar ile organizasyona damgasını vurdu.
 
Kırmızı beyazlı başarılı isimlerinden Mehmet Mıstık, Büyükler 89 kilogramda yarıştığı Light Contact kategorisinde 10. defa Türkiye Şampiyonu olurken; Akreplerin Büyükler kategorisinde yarışan bir başka iddialı sporcusu Sena Amine Nur Özgen de Kick Light kategorisi 60 kilogramda Türkiye Şampiyonluğunu kazandı. Ek branş olarak Light Contact kategorisinde de yarışan Özgen, burada da kendini kanıtladı ve 60 kilogramda bir Türkiye Şampiyonluğu daha kazanarak Urfa'da Antalyaspor’un sayısını üçe çıkardı.
 
Antalyaspor kick boks takımına yeni katılan genç kick boksör Neşet Korkmaz ise K1 branşı 54 kiloda ringe çıktığı yarı final mücadelesinde kategorinin şampiyonuna elenerek turnuvadan bronz madalya ile ayrıldı ve takımımızın bu turnuvada kazandığı toplam madalya sayısını dörde çıkardı.
 
Urfa'da 29 Ocak 2023 tarihine kadar sürecek olan Türkiye Kick Boks Turnuvası'nda çıktıkları müsabakalardan 3 altın ve 1 bronz madalya ile ayrılan Antalyasporlular, hız kesmeden 18-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek Dünya Kick Boks Kupası için hazırlıklarına başladılar.
 
İstanbul'da da Urfa'da kazandığı başarıların üzerine yeni başarılar eklemeyi hedefleyen Antalyaspor Kick Boks takımı yılsonunda düzenlenecek Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda ay yıldızlı bayrağımızı temsil etmeyi hedefliyor.

Tarih: 28-01-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum