içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Türel: Kumluca'da Hizmet Hasretinin Bitmesine Sayılı Günler Kaldı

Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca’da mahalle buluşması ve Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlara hitap etti.

Türel: Kumluca'da Hizmet Hasretinin Bitmesine Sayılı Günler Kaldı
MUSTAFA KÖSE: KUMLUCA'DA PROJELERE KEFİLİZ
 
Ak Parti Antalya Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Köse: “Belediye başkanımızın tüm projelerinin kefiliyiz, hepsinin yapılması için tüm desteğimizi vereceğiz “ dedi.
 
Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca’da mahalle buluşması ve Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlara hitap etti.
 
Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin’e destek amacıyla Kasapçayırı Mahallesi’nde düzenlenen masallar buluşması ve Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldiler. 
 
Her iki etkinlikte vatandaşlara hitap eden Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, belediye başkan adayları Hüseyin Orhantekin’in tüm projelerinin kefili olduklarını ve  projelerin gerçekleşmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.
 
Son beş yılda, ne Antalya’da, nede Kumluca’da hiç bir hizmetin yapılmadığını iddia eden Köse, “Pazar günü yapılacak olan seçimin adı mahalli seçim. Yani sizler yerelde sizlere en iyi hizmeti yapacak adaya, adayın partisine, adayın projelerine oy vereceksiniz. Adayların her biri gelip sizlere çeşitli vaatler veriyordur. Ama sizin yapacağınız şey, bu vaatleri kimin yapacağını bilerek seçimdeki tercihinizi ona göre yapmanız olacaktır. Biz adayımızın kefiliyiz, projelerinin gerçekleşmesi, sizlere en iyi hizmetin yapılması için Antalya’da Hakan Tütüncü başkanımız, Ankara’da bizler, başkanımızın projelerinin destekçisi olacağız. Çünkü beş yıldır Kumluca’da, Antalya’da yaşanan fetret devrinin bitmesini, hizmetten mahrum kalan sizlerin hak ettiğini, hizmetlere kavuşmanızı istiyoruz" dedi.
 
Önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti MKYK üyesi Menderes Türel de son beş yılda hizmete hasret kalan Kumluca’nın, Antalya’nın bu hasretinin bitmesine sayılı günler kaldığını söyledi.
 
Kendinin belediye başkanı olduğu dönemlerde Kumluca’da yollar, mesire alanları, içme suyu gibi bir çok hizmet yaptığını hatırlatan Türel, “Bunlar bırakın hizmet yapmayı, bizim yaptığımız hizmetlerin bakımını, yolların yamasını bile yapamadılar. Antalya’da her yer sivrisinek, yollar bozuk, mesire alanları kurumuş. Ha bir yaptıkları iş var, bizim yaptığımız işlerin ismini değiştirerek algı yapıyorlar, bu konuda başarılılar" dedi.
 
Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin de konuşmasında, seçimlerde alacakları yüksek  bir oyla seçilerek, Kumluca halkına vaat ettikleri tüm hizmetleri yapacaklarını söyledi. 
 
Kumluca’yı hizmetle buluşturmak için sabırsızlandıklarını ifade eden eden Orhantekin, “Bizim öyle boş lafla geçiştireceğimiz, sizleri laf oyunlarıyla kandırmak gibi bir derdimiz yok. Bizim Kumluca sevdamız var, bizim hizmet aşkımız var. Biz projelerimizin her birini ince eleyip, yapılabilirliğini ortaya koyarak hazırladık. Kumluca genelini ilgilendiren projelerimizin yanı sıra, her mahalleye özel, sorunlarını çözecek projelerimizi hazırladık. Sizlerin güçlü desteğiyle, Kumluca’da biz, Antalya’da Hakan Tütüncü başkanım göreve geldiğinde, Ankara’da vekillerimiz, hükümetimizin desteğiyle hizmeti ayağınıza getireceğimizin sözünü veriyorum” diye konuştu.
 
Ak Parti Kumluca ilçe Başkanı Erol Uysal ve MHP ilçe Başkanı Ömer Tekin de konuşmalarında, Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkanı Hüseyin Orhantekin için vatandaşlardan destek istediler.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA
 

Tarih: 28-03-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum