içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

TÜRAB rengini MAVİ olarak belirledi

Tüm Reklamcı ve Ajanslar Derneği TÜRAB Başkanı Salim Güneş, Atso’da yer alan reklamcılık, fuar, organizasyon hizmetleri, televizyon ve radyoculuk faaliyetlerini yürüten firmalarının yer aldığı 38. Grup Meslek Komitesi ile ilgili aldığı destek kararını açıkladı.

TÜRAB rengini MAVİ olarak belirledi

Tüm Reklamcı ve Ajanslar Derneği TÜRAB Başkanı Salim Güneş, Atso’da yer alan reklamcılık, fuar, organizasyon hizmetleri, televizyon ve radyoculuk faaliyetlerini yürüten firmalarının yer aldığı 38. Grup Meslek Komitesi ile ilgili aldığı destek kararını açıkladı.

Atso’da yer alan reklamcılık, fuar, organizasyon hizmetleri, televizyon ve radyoculuk faaliyetlerini yürüten firmalarının yer aldığı 38. Grup Meslek Komitesi ile ilgili sarı renk tarafsız TÜRAB listesi ile yarışa giren Tüm Reklamcı ve Ajanslar Derneği, aldığı karar ile ATSO Başkan Adayı Ali Bahar’ın oluşturduğu mavi liste ile birleşme kararı aldı. Kararı dernek binasında basın mensupları ile paylaşan dernek başkanı Salim Güneş, değişim ve gelişim adına önemli açıklamalarda bulundu, neden bu kararın alındığını paylaştı.

 


DEĞİŞİM OLMADAN, GELİŞİM OLMAZ!
TÜRAB Başkanı Salim Güneş açıklamasında şunları söyledi. Tek el ile alkış olmaz diyerek reklamcı ve tabelacılar, ajanslar, fuar ve organizasyon firmalarından iş insanlarının bir araya gelerek kurduğu TÜRAB bugün yüze yakın üyeyi ve bini aşkın meslektaşlarını temsil ediyor.
Kurulduğu günden bu yana sektörün ihtiyaç duyduğu birliktelik ve projeler için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunun yanı sıra ‘’Kişilerin değil Sektörümüzün temsili için’’ diyerek ATSO 38.grup meslek komitesi çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz.
TÜRAB yönetimi, üyeleri ve istişare kurulu ile oy çokluğu değil oy birliğiyle ‘Değişim Olmadan Gelişim Olmaz’ ilkesiyle hareket ettiğimiz Antalya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde TÜRAB’ın eğitim akademisinden  kooperatife, reklam ürünleri fabrikasından güç birliği projelerine, Anfaş’ta yapmayı hedeflediğimiz reklam ürünleri fuarı organizasyonuna varana kadar bir çok projemizde tam destek sözü aldığımız ve Antalya’mızda ticaretin kalbi olan ATSO da üyelerinin birlik ve beraberliğini ayrım yapmadan sağlayacak ve ‘ben ilkesiyle değil biz ilkesiyle’ hareket edeceğine inandığımız Antalya’da ticaret yapan tüm iş insanlarına projeleri ve vizyonu ile desteğini esirgemeyeceğine emin olduğumuz Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sayın Ali BAHAR’ı mavi listede 38. meslek komitesi grubu olarak destekleme kararı almış bulunmaktayız.  
1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak olan ATSO seçimlerinin tüm ATSO üyelerine ve Antalya’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan ve bırakmayacak TÜRAB Yönetimi, değerli üyelerimiz ve istişare kurulumuz olmak üzere tüm çözüm ortaklarımıza ve meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Birlikte yönetmek için, Mavide birleşelim.

Tarih: 21-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum