içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Tıkanan kanal ve mazgallar açıldı, temizlik çalışmaları yapıldı

İbradı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Fen-İşleri Ekipleri Tıkanan Kanal ve Mazgalları Açarak, Temizlik Çalışmaları Yaptı

Tıkanan kanal ve mazgallar açıldı, temizlik çalışmaları yapıldı

İbradı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Fen-İşleri Ekipleri Tıkanan Kanal ve Mazgalları Açarak, Temizlik Çalışmaları Yaptı.
İbradı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yağış öncesi ve sonrası rutin olarak kanal bacaları, mazgal ve yağmur suyu hatlarında geniş çaplı temizlik çalışması yapmaya devam ediyor.
İbradı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü meydana gelen aşırı yağış ve fırtına sonrası kanal bacaları, mazgal ve yağmursuyu hatlarında geniş çaplı çalışmalar başlattı. İbradı’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden yağışlardan dolayı tıkanan mazgallar ekipler tarafından temizlendi. Ekipler ayrıca kanal bacaları ve yağmur suyu hatlarında da geniş çaplı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mazgal demirleri kaldırılarak yağış ve fırtına sonrası içerisinde biriken su baskınlarına ve tıkanıklığa neden olan atıklar toplandı. Yapılan bu temizlik çalışmaları ile olası su baskınlarının engellenmesi amaçlandı.

Tarih: 11-02-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum