içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

TARQAN, LogiMAT’ta Ziyaretçilerle Buluştu

OPLOG’un robotik ekibi tarafından geliştirilen 194 mm’lik lojistik robotu TARQAN, LogiMAT’ta ziyaretçileri ağırladı.

TARQAN, LogiMAT’ta Ziyaretçilerle Buluştu

OPLOG’un robotik ekibi tarafından geliştirilen 194 mm’lik lojistik robotu TARQAN, LogiMAT’ta ziyaretçileri ağırladı.
Almanya’da düzenlenen Uluslararası Lojistik Çözümleri ve Süreç Yönetimi Ticaret Fuarı LogiMAT 2023’te OPLOG’un lojistik robotu TARQAN da ziyaretçilerle buluştu. Stantta hünerlerini sergileyen TARQAN, ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.
Teknoloji ve lojistik firması OPLOG’un Türk mühendisleri tarafından tasarlanan, 2022 yılında AR-GE çalışmaları tamamlanarak sektörün kullanımına sunulan TARQAN, lojistik sektörünün dikkatini çekmeye devam ediyor. Depolardaki operasyonların verimli bir şekilde yönetilmesine katkı sağlayan TARQAN, toplama verimliliğini yüzde 300 artırırken, maliyet avantajı da sunuyor.
Omnikanal (B2B ve B2C) lojistiği alanında 10 yıldır hizmet sunduklarını ve e-ticaret firmalarının bu alandaki ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini aktaran OPLOG CEO’su Halit Develioğlu “Biz de tecrübemizi ve yeteneklerimizi bir araya getirerek 2022 yılında TARQAN’ı yarattık.  TARQAN, çalışanların operasyonları verimli bir şekilde yönetmesine büyük katkı sağlıyor. Her gün milyonlarca ziyaretçi e-ticaret sitelerinden tek tıkla alışveriş yapıyor ve siparişlerinin bir an önce ellerine ulaşmasını bekliyor. Bu sürecin arka planında ise gün içerisinde kilometrelerce yürüyerek bu siparişlerin hazırlanmasını sağlayan depo çalışanları var. TARQAN robotik teknolojileri ile donatılan depolarda ise bu sistem farklı işliyor. TARQAN’lar sipariş geldiğinde deponun içinde hızla ve kendi verebildiği kararlar ile hareket ederek ürünlerin bulunduğu rafları (bir tona kadar) operasyon sorumlularına taşıyor. Bu sayede hem verimliliği artırıyor hem de maliyet avantajı sunuyor. Yalnızca 194 mm yüksekliği olan TARQAN, endüstriyel standartta raflara sahip bir deponun depolama kapasitesini de artırıyor” dedi.

Tarih: 29-04-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum