içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Sevda Mecburi İstikamet filmi yönetmen ve oyuncuları Akdeniz Üniversitesi’nde

Akdeniz Üniversitesi’nde Sevda Mecburi İstikamet yönetmeni ve oyuncularını öğrencilerle bir araya geldi.

Sevda Mecburi İstikamet filmi yönetmen ve oyuncuları Akdeniz Üniversitesi’nde

Akdeniz Üniversitesi’nde Sevda Mecburi İstikamet yönetmeni ve oyuncularını öğrencilerle bir araya geldi.

Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu düzenlediği Bülent Uçma moderatörlüğünde Sevda Mecburi İstikamet filmi yönetmeni Çağan Irmak ve oyuncuları Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda oyuncularla bir araya geldi.
Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği, 1970’lerden 2000’li yıllara uzanan yol hikâyesi olan 'Sevda Mecburi İstikamet’in başrollerini Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu paylaştı.
Çağan Irmak Sevda Mecburi İstikamet filminin şöhreti için kızından ve eşinden vazgeçen ünlü bir oyuncunun yıllar sonra kendisiyle hesaplaşmasını konu edindiğini söyledi. Dört yıl sonra film çektiği için heyecanlı olduğunu söyleyen Irmak, “Bizim için çok özel bir film oldu. Bütün oyuncu arkadaşlarımın, teknik ekibin ve yapımcımızın eline emeğine sağlık.” dedi. Filmde otizmli bir bireyin farklı yanlarının işlendiğini de söyleyen Irmak, özel bireyleri bir dram malzemesi olarak kullanmak istemediğini ve bu filmi de onu dikkate alarak çektiklerini sözlerine ekledi.
Oyuncular Selin Şekerci, Kubilay Aka ve Elif Ceren Balıkçı da Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği bir filmde oynamanın heyecan verici olduğunu belirttiler. Yönetmen Çağan Irmak ve oyuncular öğrencilerle soru cevap bölümünde eğlenceli paylaşımlarda bulundular.
Etkinlik fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Tarih: 07-01-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum