içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Sabah Namazı Buluşmaları, her hafta ayrı bir heyecana sahne oluyor

Kumluca'da her hafta Cumartesi günleri gerçekleştirilen 'Sabah Namazı Buluşmaları', ilginin her hafta artmasıyla daha heyecanlı hale geldi.

Sabah Namazı Buluşmaları, her hafta ayrı bir heyecana sahne oluyor

Kumluca'da her hafta Cumartesi günleri gerçekleştirilen 'Sabah Namazı Buluşmaları', ilginin her hafta artmasıyla daha heyecanlı hale geldi. İlçe müftüsü Süleyman Çoban, İlçe Vaizi Muhammed Emin Emre, Eski Cami İmam-Hatibi Adil Soytürk, Müezzin Şaban Yağdı, bu namazda Müezzinliği icra eden Kasapçayırı Camii İmam-Hatibi Ömer Akdeniz, Kredi Yurtlar Kurumu Manevi Danışmanı İsmail Güçlü, Müftü Sadık Kavalcı Kur'an Kursu öğretmenlerinden Mustafa Kurt, Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Durmuş Yavuzer, Bayram Çiftci İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Durukan, Ulu Cami İmam Hatibi Mustafa Kılınç, Diyanet-Sen İlçe Başkanı Remzi Şahin'in de hazır bulunduğu buluşmaya, Kumluca'lılar genci-yaşlısı, kadını-erkeğiyle büyük ilgi gösterdi.

Bütün Türkiye'de, 'Ailecek Sabah Namazında Buluşuyoruz' temasıyla gerçekleştirilen Namaz Buluşması, Kumluca Eski Camii'de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kredi Yurtlar Kurumu Manevi Danışmanı İsmail Güçlü'nün  tertiplediği ve yaklaşık 30 öğrencinin katılımı camiyi adeta şenlendirdi. Çocukların, gençlerin ve Cami cemaatlerinin ailecek katılımında Müftü Süleyman Çoban'ın vaaz ve dua etmesi, buluşmanın gerçekleştiği Camiinin İmam Hatibi Adil Soytürk'ün Sabah namazını kıldırması, müezzinliği icra eden Ömer Akdeniz'in kaside yorumlaması ve sabah ezanını da, ezan okumada Antalya İl Birincisi olan Muhammed Ali Akça'nın okuması, buluşma propramına renk kattı.
Her hafta Cumartesi günleri düzenlenen 'Sabah Namazı Buluşmaları', her geçen hafta daha çok rağbet görürken, proğram sonunda, buluşmalara katılanlara çeşitli hayırseverler tarafından kahvaltı ikramı yapılıyor.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

Tarih: 01-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum