içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Otobüste bagaj kontrolünde kaçak tütün ele geçirildi

Gazipaşa İlçesi, Güney J.Krk.K.lığı Yol Kontrol Noktasında Adıyaman istikametinden Antalya istikametine gitmekte olan G. Turizm Seyahat Firmasına ait otobüste tütün tespit köpeği ile yapılan bagaj kontrolünde İ.A.isimli şahsa ait 7 çuval, her çuval içerisinde 6 paket ve her pakette 6 kg olmak üzere toplam 252 kğ kaçak tütün ele geçirildi.

Otobüste bagaj kontrolünde kaçak tütün ele geçirildi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 04.04.2022 günü saat 04.15 sıralarında Gazipaşa İlçesi, Güney J.Krk.K.lığı Yol Kontrol Noktasında Adıyaman istikametinden Antalya istikametine gitmekte olan G. Turizm Seyahat Firmasına ait otobüste tütün tespit köpeği ile yapılan bagaj kontrolünde İ.A.isimli şahsa ait 7 çuval, her çuval içerisinde 6 paket ve her pakette 6 kg olmak üzere toplam 252 kğ kaçak tütün ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 05-04-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum