içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mustafa Ertuğrul Aker Parkı silbaştan yapıldı

Kemer merkezde yer alan Mustafa Ertuğrul Aker Parkı (Olbia), Kemer Belediyesi ekipleri tarafından adeta sil baştan yapıldı.

Mustafa Ertuğrul Aker Parkı silbaştan yapıldı

Kemer merkezde yer alan Mustafa Ertuğrul Aker Parkı (Olbia), Kemer Belediyesi ekipleri tarafından adeta sil baştan yapıldı.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, park alanında yapılan çalışmalar kapsamında yürüyüş yolları, oturma alanları, öz çekim köşeleri, çocuk oyun alanları, alt yapı tesisleri, aydınlatma ve plaj düzenlemelerini tekrar dizayn etti.
Özellikle yaz aylarında birçok yerli ve yabancı misafirin büyük ilgi gösterdiği ve vakit geçirdiği Mustafa Ertuğrul Aker Parkı, Kemer’e yakışan modern bir park haline getirildi.
Kemer Belediyesi, kendi işlettiği Deniz Kafe ile de misafirlerine kaliteli ve sağlıklı bir hizmet vererek halkın takdirini topluyor.
Bazı yerli ve yabancı misafirler parkta akşamları canlı müzik eşliğinde aileleriyle vakit geçirirken, bazıları yürüyüş yapıyor bazıları da öz çekim alanlarında fotoğraf çektiriyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Mustafa Ertuğrul Aker Parkını daha modern ve estetik açıdan yeniden dizayn ettiklerini söyledi.
Parkın özellikle akşam saatlerinde çok yoğun olduğuna dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Kemer’e yakışan bir park yaptık. Burada öz çekim yerleri, çocuk oyun alanları, aydınlatmalar, yürüyüş yolları, oturma alanlarını yeniden düzenledik. Halkımıza ve ilçemize gelen birçok misafire güzel bir hizmet yaptık. Belediye olarak hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz.” diye konuştu.
Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Baki Yalın ise parktaki çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, belediye olarak halka en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Kemer Belediyesi Basın Servisi

Tarih: 29-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum