içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal’dan gençlere göz muayenesi

AK Parti Antalya milletvekili ve MKYK Üyesi Tuba Vural Çokal, Antalya Elmalılı Hamdi Yazır KYK yurdunda gençlere göz muayenesi yaptı.

Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal’dan gençlere göz muayenesi

AK Parti Antalya milletvekili ve MKYK Üyesi Tuba Vural Çokal, Antalya Elmalılı Hamdi Yazır KYK yurdunda gençlere göz muayenesi yaptı.

Kendisi de aynı zamanda bir göz doktoru olan Tuba Vural Çokal Milletvekili olsa da mesleğini icra etmeye devam ediyor.

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan mobil göz tarama aracıyla Elmalılı Hamdi Yazır KYK yurdunda öğrencilerle bizzat ilgilenen ve muayenesini yapan Çokal “Önce Sağlık” diyerek çalışmalarını da sosyal medya hesabından duyurdu.

Daha önce de Gündoğmuş devlet hastanesinde göz rahatsızlığı bulunan vatandaşları muayene eden Dr. Tuba Vural Çokal "Doktor önlüğümüzü bir kez daha Elmalılı Hamdi Yazır KYK yurdunda kalan gençlerimiz için giydik. Onlar bizim geleceğimizdir. Covid 19 pandemisi döneminde gençlerimiz uzun süre uzaktan eğitim aldılar. Çoğunlukla bilgisayar başındaydılar. Gerek telefon gerekse bilgisayar ekranı göz sağlığını sıkıntıya sokuyor. Vizelerin başladığı şu sıralarda gençlerimiz tamamen derslere odaklanmış durumdalar. Bu yüzden göz taraması kaçınılmazdı. Biz de mobil aracımızı aldık ve gençlerimizi muayene ettik. Onların daha başarılı olması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumuzu gösterdik. Yeter ki onlar çalışsınlar. Gençlerimizin her zaman yanındayız” dedi.
Aynı zamanda yapımı devam eden yurtları da gezen Çokal, “ Elmalı Hamdi Yazır Erkek Yurdu 1526 kişilik, şu an gençlerimize hizmet veriyor. Yapım aşamasında olan Bezm-i Alem Valide Sultan Erkek Yurdu ise 2658 erkek öğrencimize hizmet verecek şekilde tasarlandı. Yapımı hızla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Ayrıca gençlerimizin derslerine rahat çalışabileceği şekilde dizayn edilmiş çalışma odaları, sosyal aktivitelerine imkan sağlayacak, fuaye alanı, konferans salonu da mevcut. Önümüzdeki günlerde tamamlanıp o da gençlerimizin hizmetine sunulacak.” dedi.

Tarih: 18-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum