içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Michelin filoların yanında olmaya devam ediyor

Michelin güçlü, çevreci ve profesyonel lastik yöntemi çözümleriyle filoların yanında olmaya devam ediyor

Michelin filoların yanında olmaya devam ediyor

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, profesyonel taşımacılık anlayışı ile geniş bir coğrafyada hizmet sağlayan birçok lojistik firmasının lastik yönetimi için seçtiği şirket olmaya devam ediyor. Son olarak Bulung Lojistik, Koçtur Lojistik ve Valour Lojistik ile iş birliği için imza atan Michelin, bu kapsamda hizmet sunduğu firmaların araç filolalarının lastik yönetimi, verimliliği, güvenliği ve bakımını sağlıyor.

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, sunduğu yol yardımı, lastik bakımı denetimi hizmetleri ve enerji verimliliğinde 2030 yılına kadar yüzde 10 oranında bir tasarruf  sunmak için yol haritası şimdiden belirlenen lastikleriyle lojistik firmalarının filolarına çevreye duyarlı şekilde güvenli ulaşım sağlamayı sürdürüyor.

Operasyonel mükemmellik sağlamaya odaklanan Michelin, filo müşterilerinin  operasyonunu kolaylaştıracak, kaynaklarını optimize ederek operasyonel maliyetleri düşürecek ve aynı zamanda tam güvenlik sağlayacak filo hizmetleriyle filoların ilk tercihlerinden biri olmaya devam ediyor. Türkiye’den Avrupa’ya, Ortadoğu’dan BDT ülkelerine kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet sağlayan birçok lojistik firmasına lastik yönetimi konusunda destek sunan Michelin, son olarak Bulung Lojistik, Koçtur Lojistik ve Valour Lojistik ile iş birliği için imza attı. Bu işbirlikleri kapsamında Michelin, hizmet sunduğu firmaların araç filolalarının lastik yönetimi, verimliliği, güvenliği ve bakımını sağlıyor.

 “Filolara operasyonel maliyetleri düşüren çevreci çözümler sunuyoruz.”

Yapılan işbirlikleriyle ilgili konuşan Michelin Ağır Vasıta Lastikleri Ülke Satış Direktörü Erol Şimşir “Michelin Service & Solutions ile Avrupa’da 80 yıldır toplam 30 ülkede devam eden hizmetlerimiz, ülkemizde de firmalara avantajlar sağlamaya devam ediyor. Yapılan anlaşmalar kapsamında bu şirketlere 360 derece hizmet veriyoruz. Michelin filo çözümleri yaklaşımı ile birlikte, yakıt tasarrufu için özel olarak tasarlanan Michelin lastikleri sayesinde, yol tutuş, aşınma performansından ödün vermeksizin yuvarlanma direncinde düşüş sağlayan minimize edilmiş karbondioksit emisyonu ve doğru lastik yönetimi ile doğaya karşı sorumlu davranarak işbirliği yaptığımız lojistik firmaları için çevreci çözümler sunuyoruz. Michelin’in filolar için özel olarak tasarladığı kilometre bazlı lastik yönetim modeliyle filolarının lastik yönetimini kolaylaştıracak bakım ve sürüş güvenliği çözümleriyle operasyonel verimliliğini optimize ederken, yönetim maliyetlerini de düşürmüş oluyoruz” dedi.

Koçtur Lojistik de Michelin ile çalışmaya başladı
1998 yılında kurulan Avrupa, Asya ve Ortadoğu, arasında karşılıklı komple ve parsiyel hizmeti sunan Koçtur Lojistik, 230 araçlık filosu için Michelin ile anlaşma imzaladı. 160 çalışanı ve 200’ün üzerinde araç filosu ile Karadeniz Bölgesi’nin en büyük araç filosuna sahip Koçtur Lojistik, 20 yılı aşkın süredir dünyaca ünlü pek çok markanın lojistik çözüm ortağı olarak özellikle Orta Avrupa bölgesinde söz sahibi. İşbirliği kapsamında Michelin, Koçtur Lojistik’in araç filosunun lastik yönetimi, verimliliği, güvenliği ve bakımını üstlenmiş oldu. Anlaşma sayesinde Koçtur Lojistik filolarının verimliliğini optimize ederken, kolaylaşan lastik yönetimine ek olarak  bakım ve tam güvenlikle de operasyonel maliyetleri de düşürmüş olacak


Avrupa, Orta Doğu ve BDT’de faaliyet gösteren Valour Lojistik Michelin’i seçti
Lastik yönetimini Michelin’e emanet edet Valour lojistik müşterilerine kara taşımacılığı, demiryolu ve deniz taşımacılığı yoluyla uluslararası nakliye ve lojistik hizmetleri sunuyor. Avrupa, Orta Doğu ve BDT ülkelerindeki yük taşımacılığı hizmeti sunan Valour Lojistik, uluslararası standartlara (Euro 6, ISO Konteyner ve diğerleri) uygun nakliye araçlarının yanı sıra, taşımacılığın sürekli hazırlığı ve kusursuz performansına da özel önem vererek hizmetlerini gerçekleştiriyor. Yeni iş birliği kapsamında Valour Lojistik’in   karayolu araç filosu, Michelin’in geniş hizmet ağından faydalanacak. Böylece Valour Lojistik, Michelin’in araçları için özel olarak tasarladığı kilometre bazlı lastik yönetim modeliyle filolarının elverişliliğini optimize ederken, lastik yönetimini kolaylaştıracak, bakım ve tam güvenlikle de operasyonel maliyetlerini de düşürmüş olacak.

Bulung Lojistik ile işbirliği 2024 yılı sonuna kadar uzatıldı
Michelin, 2012 yılında Avrupa, Türkiye ve Orta Asya arasında köprü kurma misyonuyla kurulan ve nakliye, satın alma ve gümrükleme alanlarında hizmet sunan Viyana merkezli ve Türkiye’de hızla büyüyen Bulung Lojistik ile 2018 yılından bu yana süregelen işbirliğini 2024 yılı sonuna kadar uzattı. Bu işbirliği ile Bulung Lojistik, Michelin’in filolara özel olarak tasarladığı lastik yönetim hizmetinden faydalanmaya ve operasyonel verimliliğini artırmaya devam edecek.

Tarih: 14-04-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum