içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

MHP Muratpaşa mahalle yapılanmasını hızlandırdı

5 Nisan 2022 Tarihinde Ataması yapılan MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ramazan HABALI göreve geldiği gibi hızlıca yeni İcra Kurulunu oluşturdu.. Böylelikle İcra Kurulunda Bulunan Doğan VURGUN’a Teşkilat İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevi tebliğ edildi.

MHP Muratpaşa mahalle yapılanmasını hızlandırdı

5 Nisan 2022 tarihinde ataması yapılan MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ramazan Habalı göreve geldiği gibi hızlıca yeni İcra Kurulu'nu oluşturdu.. Böylelikle İcra Kurulu'nda bulunan Doğan Vurgun’a Teşkilat İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevi tebliğ edildi.

Habalı yaptığı açıklamada “Teşkilat İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Doğan Vurgun’a olan güvenimiz hem şahsım hem de yönetimimiz olarak tamdır. Kısa sürede Muratpaşa’mızda bulunan 55 Ilçe’ye Mahalle Temsilcisi atamalarını tamamlayarak Muratpaşa’da kapı kapı, dükkan dükkan, ev ev dolaşarak gönüllere gireceğiz” dedi.

Diğer yandan açıklama yapan yapan Vurgun “Bizlere bu görevi tebliğ eden Sn. İlçe Başkanımız Ramazan Habalı Bey’e Teşekkürlerimi Sunar Saygılar Arz Ederim. Bizlerin bu davaya gönül verirken inanmış olduğumuz Lider, teşkilat, doktrin eleştirilmez! Bizler Bir ülkü neferi olarak bunu namus kabul etmekteyiz. Muratpaşa ilçemizde 55 mahalleye de girerek halkımızın gönüllerini kazanmak İçin çalışacağız. Muratpaşa’da CUMHUR İTTİFAKI başarılı olması İçin Gerekirse Gece Uyumadan Gündüz yorulmadan çalışacağız” dedi.

Ayrıca İlçe Başkanı Ramazan Habalı son olarak daha güçlü teşkilat yapılanması için İlçe Başkan Yardımcısı Doğan Vurgun’a bağlı olarak 2 İlçe Yönetici Hatice Koçpınar ve Hasan Hüseyin Turan'ın da Teşkilat Birimine atandığını bildirdi.

 

Tarih: 15-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum