içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mavi Kelebekler seriyi bozmadı

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin dördüncü maçında rakibi Yenimahalle Belediyesi Hentbol Takımı’nı 38-31 yenerek, dördüncü maçını da galibiyetle tamamladı ve ligde liderlik koltuğuna oturdu.

Mavi Kelebekler seriyi bozmadı

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin dördüncü  maçında rakibi Yenimahalle Belediyesi Hentbol Takımı’nı 38-31 yenerek, dördüncü maçını da galibiyetle tamamladı ve ligde liderlik koltuğuna oturdu.
Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı,  Süper Lig’e verilen milli aranın ardından Ankara temsilcisi Yenimahalle Belediyesi takımı ile karşı karşıya geldi. Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da oynanan maçı, sporcu  ailelerinin yanı sıra çok sayıda sporsever izledi. İlk dakikalardan itibaren rakibine üstünlük sağlayan Mavi Kelebekler, maçın ilk devresini 21-16 önde tamamladı. Karşılaşmayı tribünden takip eden taraftarlarının desteğiyle ikinci yarıda da oyun üstünlüğünü rakibe kaptırmayan Mavi Kelebekler, karşılaşmayı 38-31 galip tamamladı. Maçın ardından oyuncular büyük sevinç yaşadı. Sporcular, mutluluklarını taraftarlarıyla paylaşırken, güzel görüntüler ortaya çıktı.


ESEN: NAMAĞLUP TAKIMIMIZI KUTLUYORUM
Maçın ardından konuşan Başkan Esen, oyuncuların haklı bir galibiyet aldıklarını aktardı. Dördüncü maçtan da galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Esen, “Mavi Kelebekler her geçen gün çok daha iyi oynuyor. Bugün de sahada iyi bir oyun vardı. Ligin ilk dört haftasında dört galibiyet ile namağlup devam ediyoruz.  Galibiyet için teknik ekibe ve sporcularımıza teşekkür ederim’’ dedi.


ÜNSAL: SERİYE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ
Takımın Antrenörü Birol Ünsal da kazandıkları için mutlu olduklarını aktardı. Ünsal, ‘’Yenimahalle gibi dirençli bir takım karşısında kazanmak umut verici. Saygı duyulacak rakiplerle oynuyoruz ve dört haftadır galip geliyoruz. Önümüzdeki hafta Araç Belediye deplasmanından da galip gelerek galibiyet serisine devam etmek istiyoruz. Oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.


TAKIMIMA KATKI SAĞLAMAKTAN MUTLUYUM
Mavi Kelebekler’in genç oyuncusu Tuğba Sungur ise dörtte dört yaptıklarını belirterek gururlu olduklarını söyledi. Takım olarak iyi bir maç çıkardıklarını dile getiren Tuğba Sungur, “Takımıma katkı sağlayabildiğim için mutluyum. Umarım önümüzdeki maçlardan da istediğimiz sonuçları alarak ayrılırız” dedi.

Tarih: 18-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum