içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Manavgat'ta plaj voleybolu fırtınası esti

Manavgat Belediyesi’nin yaz aylarını daha eğlenceli hale getirmek ve kent halkına sporu sevdirmek amacıyla düzenlediği “Plaj Voleybolu Halk Turnuvası’nda Helios Otel’i yenen Toby Pet Market şampiyon oldu. Kazanan takımlara ödüllerini Başkan Şükrü Sözen’in elinden aldı

Manavgat'ta plaj voleybolu fırtınası esti

Manavgat Belediyesi’nin yaz aylarını daha eğlenceli hale getirmek ve kent halkına sporu sevdirmek amacıyla düzenlediği “Plaj Voleybolu Halk Turnuvası’nda Helios Otel’i yenen Toby Pet Market şampiyon oldu.  Kazanan takımlara ödüllerini Başkan Şükrü Sözen’in elinden aldı

Manavgat Belediyesi’nin kent halkını spora teşvik etmek ve yaz aylarını daha eğlenceli hale getirmek amacıyla Sorgun Boğaz Sahili’nde düzenlediği Plaj Voleybolu Halk Turnuvası, Toby Pet Market’in şampiyonluğuyla sona erdi. 7 gün boyunca kıran kırana geçen mücadelelerde ter döken 24 takımdan 210 sporcu, izleyenlere müthiş bir voleybol zevki yaşattı. Final müsabakasında rakibi Helios Otel’i her iki sette de yenen Toby Pet Market, Plaj Voleybolu’nun şampiyonu oldu. Turnuvada Yamaha Erdem Motor ise üçüncülük ödülünü aldı.

TURNUVANIN “EN’LERİ” ÖDÜLLERİNİ ALDI
Turnuvanın en iyi oyuncusu Umut Kan, en iyi kadın oyuncusu Hilal Çınar, en genç takımı Manavgat Belediyespor altyapısı, en centilmen takımı Pierloti, en katılımcı takımı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, en heyecanlı takımı Bizim Takım ve en iyi servis atan oyuncu ise Alper Cengiz oldu. Başarılı sporculara ödülünü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, belediye başkan yardımcıları, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Karakaya, RTÜK Eski Üst Kurul Üyesi Gazeteci Süleyman Demirkan ve meclis üyeleri takdim etti.

HALK TURNUVASI BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, voleybol turnuvasının halk tarafından çok beğenildiğini ve yoğun katılımdan dolayı kente yakışır bir şekilde tekrar halkla buluşacağını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat’ta yakışan bir turnuvadan dolayı tüm sporcu arkadaşlarımı kutluyorum. Sporun birleştirici gücüne her zaman inanıyoruz. Manavgat olarak kötü günler yaşadık ve tüm güzel şeyleri yeniden yaşamayı hak ettiğimizi düşünüyorum.  Manavgat ırmağımızı birbirine bağlayan Zeynel Şenol Köprüsü yanında da bu turnuvamızın daha büyüğünü yeniden kurgulayarak yakın zamanda hayata geçireceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarıma, sunucumuz Oktay Sarı’ya ve emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Şampiyon olan ve turnuvaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Tarih: 13-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum