içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Manavgat'ta fuhuş operasyonu

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl Jandarma Komutanlığı GKİT Müc. Ş. Md.lüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince alınan bir fuhuş ihbarı ile ilgili olarakManavgat ilçesi, Side Mahallesinde düzenlenen operasyonda Özbekistan uyruklu (4) kadın, Türk vatandaşı bir şahsın aracına bindikleri esnada yakalandı.

Manavgat'ta fuhuş operasyonu

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl Jandarma Komutanlığı GKİT Müc. Ş. Md.lüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince alınan bir fuhuş ihbarı ile ilgili olarak 09.05.2022 günü Manavgat ilçesi, Side Mahallesinde düzenlenen operasyonda Özbekistan uyruklu (4) kadın, Türk vatandaşı bir şahsın aracına bindikleri esnada yakalanmıştır.
     Jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmada yakalanan şüphelilerden Özbekistan uyruklu L.R. isimli şahsın zorlama, tehdit, baskı, hile ve çaresizliklerinden yararlanmak suretiyle yabancı uyruklu şahısları  fuhuşa zorladığı tespit edilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda Özbekistan uyruklu L.R. isimli şüpheli gözaltına alınmıştır. Olayın mağduru durumundaki Özbekistan uyruklu (3) kadın işlemlerin tamamlanmasına müteakip Antalya İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü'ne teslim edilecektir.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 13-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum