içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Manavgat Belediyesi ailelere dokunuyor

Manavgat Belediyesi’nin 5 yıl önce faaliyete geçirdiği Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi, verdiği danışmanlık hizmetleriyle Manavgat’ta sağlıklı ailelerin temellerini atmaya devam ediyor.

Manavgat Belediyesi ailelere dokunuyor

Manavgat Belediyesi’nin 5 yıl önce faaliyete geçirdiği Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi, verdiği danışmanlık hizmetleriyle Manavgat’ta sağlıklı ailelerin temellerini atmaya devam ediyor.

Manavgat Belediyesi, topluma ve bireylere daha kaliteli bir hizmet verebilmek amacıyla kendi bünyesinde eğitim veren öğretmen kadrosuna, Anne-Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliğiyle düzenlenen “Çocukların Gelişimi ve Korunmasında Destekleyici Çevre” konulu seminer düzenledi. Eğitmen Mustafa Keleş’in sunumunu yaptığı seminerde, Manavgat Belediyesi’nin eğitmen kadrosu, aile ve çocuk ilişkileri, çocukların kişisel gelişiminde ailelerin önemi ve bireyin çevreye karşı duyarlılığı konularında bilgiler aldı. Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi, hizmete girdiği 2018 yılından itibaren 1180 aile ile 6730 görüşme gerçekleştirdi. Manavgat Belediyesi’nin kadrosunda görev yapan Sosyal Hizmet Uzmanları, Psikolog ve Psikolojik Danışmanları, çocuk ve ergenlere, anne-babalara, evlenecek çiftlere, engellilere, yaşlılara ve kadınlara ücretsiz bir şekilde danışmanlık hizmeti veriyor.

BAŞKAN SÖZEN; “AİLELERE DESTEK OLUYORUZ”
Aile Danışma Merkezi’nde, aile hayatının geliştirilmesi ve güçlendirilmesine yönelik danışmanlık hizmetleri verdiklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, destek almak isteyen tüm vatandaşlara gizlilik çerçevesinde katkı sunduklarını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat’ımızda sağlıklı ailelerin temellerini merkezimizde atıyoruz. Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi’mize gelen tüm vatandaşlarımız, kişisel ve toplumsal konularda ihtiyaç duydukları tüm sorunlarda gönül rahatlığıyla danışmanlık hizmeti alabiliyor. Tek amacımız, bizlere ulaşan tüm vatandaşlarımızın aile ve sosyal yaşamına katkı sağlamak. Ayrıca, merkezimizde devamlı eğitici seminerler düzenlemeye de özen gösteriyoruz. Uzman eğitmen kadromuzun gizlilik çerçevesinde sürdürdüğü tüm hizmetlerden, halkımız gönül rahatlığıyla yararlanabilir. Başta Eğitim Merkezi kadromuz olmak üzere, toplum yararı için emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Manavgat Belediyesi, hayatın her alanında halkının yanında olmaya devam edecektir” dedi.

Tarih: 18-01-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum