içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

LÖSEV Antalya'da ikinci ofisini açtı

LÖSEV Antalya’daki ikinci ofisini Konyaaltı ilçesinde, büyük bir coşku ve kutlamayla açtı.

LÖSEV Antalya'da ikinci ofisini açtı

TIPKI ÇOCUKLARIMIZ GİBİ LÖSEV DE ANTALYA DA BÜYÜYOR

 

LÖSEV Antalya’daki ikinci ofisini Konyaaltı ilçesinde, büyük bir coşku ve kutlamayla açtı.

Çocuk demek; sevgi demek…
Çocuk demek; geleceğin mimarı demek…
Çocuk demek; her daim umutla çarpan kalpler demek…
LÖSEV- Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Antalya’daki Muratpaşa ofisinin ardından şimdi de Konyaaltı’ndaki ofisiyle umuda açılan kapılarını arttırıyor. 25 yıldır hem iyi hem de kötü günde birbirine sarılarak acılarını hafifleten, sevinçlerini birlikte paylaşarak çoğaltan, her bir ferdi için canla başla yorulmadan birbirine destek olan LÖSEV Ailesinin, Antalya’da artık ikinci bir evi daha var. LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer ve Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in açılışını gerçekleştirdiği LÖSEV Antalya Konyaaltı ofisinin kutlama töreninde; çocuklar başta olmak üzere aileleri, gönüllüler, bağışçılar ve tüm davetliler birbirinden eğlenceli etkinliklerle mutlu anları paylaştılar. Festival havasında kutlamaların gerçekleştiği tören, Lösemili Çocuklar başta olmak üzere tüm çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden minik kahramanların, ailelerinin ve yetişkin hastaların gülen yüzleriyle şenlendi. Kurulan etkinlik alanlarıyla çocuklara yüz boyaları yapıldı, çuval ve halat çekme yarışları düzenlendi, koro sunumları, dans gösterileri, balon oyunları, kostümlü animasyon şovları ve “Yaşama El Ver” farkındalık oluşturma çalışmaları gerçekleşti.


“% 20’lerde olan iyileşme oranlarını % 94 tam başarıya ulaştırdık”
LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer yaptığı açılış konuşmasında, “1998 yılında kurduğumuz LÖSEV, bugün 25 yaşında. O zamanlar yüzde 20’lerde olan iyileşme oranlarını bugün gururla söyleyebilirim ki LÖSANTE Hastanemizde yüzde 94 tam başarıya ulaştırdık. Yolumuz henüz bitmedi, hedefimiz yüzde 100 başarıdır. Çok yakında kanser ve lösemi alanında yaptığımız çalışmaların sonuçlarını sizlerle paylaşacağız. Çok güzel gelişimler içindeyiz ve sizlere çok büyük müjdelerimiz olacak. Antalya’da böyle bir ikinci ofis, bizim için çok kıymetli. Bu ofis için destek veren başta Konyaaltı Belediyesi olmak üzere emeği olan herkese çok teşekkür ederiz. Burada çok daha güzel işler başararak, daha çok çocuğumuzun iyileşmesine hep beraber vesile olacağız. Hep söylediğimiz gibi, bir çocuğun hayatından daha önemli hiçbir şey olamaz. Biz burada çocuklarımızı yaşatacağız” dedi.


“LÖSEV’e destek olalım”
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise konuşmasında, “Hayatı tek bir kelimeye indirgeyin deseler, o kelime ‘evlat’ olurdu. Tüm çocuklar bizim birer evladımız. Üstün Hocam, o görmediği tüm çocukları kendi evladı gibi bildi. Bir evladı kurtararak, anne babalara dünyaları verdi. Her koşulda ve zorlukta durmadan çalışıp, sesini herkese duyurdu. Bugün iyileşme oranının yüzde 94’lere çıkması, onun iyilik hareketlerinin sonucudur. Sizlere çağrım, LSV Dükkan ürünlerini satın alıp çocuklarımıza ve ailelerine destek olalım. LÖSEV’e destek olalım. Yeni ofis hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun” diyerek iyi temennilerde bulundu.

LÖSEV
Mayıs/2023

Tarih: 13-05-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum