içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kumluca’da gaziler günü kutlandı

Antalya’nın Kumluca İlçesinde 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı

Kumluca’da gaziler günü kutlandı

Antalya’nın Kumluca İlçesi'nde, 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı.
Kumluca’da, sabah Saat 10:00'da, Cumhuriyet Meydanı'nda, günün anlam ve önemine binaen çelenk koyma töreni düzenlendi. Törene Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, günün anısına Atatürk Büstüne saygı çelengi sundu.
Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Kumluca Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Mehmet Sülekoğlu yaptı. Öğrencilerin gazilerle ilgili şiirleri okumasından sonra gündüz töreni sona erdi.
Etkinlikler akşam Kumluca Uygulama Oteli bahçesinde devam etti. Kumluca Kaymakamlığı tarafından, Gaziler onuruna verilen yemeğe, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Bazı Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Birim Amirleri katıldı. Yemekten sonra Kaymakam Uğur Kolsuz günün anlamını ifade eden bir konuşma yaptı ve bir de şiir okudu. Gecede Kumluca Müftülüğü personelleri tarafından, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dua edildi.
Kumluca İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz'ın, Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanmasından dolayı, Kaymakam Kolsuz, İrfan Ağlamaz'a, beraber çalıştıkları 14 Ay'ın anısına belge takdim etti.
Gecenin sunumunu Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Mehmet Sülekoğlu yaptı. Gecenin sonunda, katılım sağlayan Gazilerle birlikte Kaymakam Kolsuz ve Belediye Başkanı Köleoğlu hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

Tarih: 21-09-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum