içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Korkuteli'de kaçak kazıya suçüstü

Korkuteli İlçesi, Alaaddin Mahallesi Güllüpınar mevkiinde ormanlık alan içerisindekaçak kazı yapıldığının bilgisi alınması üzerine düzenlenen operasyonda; yedi kişi kepçe ile izinsiz kazı yaptığı esnada suç üstü yakalandı.

Korkuteli'de kaçak kazıya suçüstü

Korkuteli İlçesi, Alaaddin Mahallesi Güllüpınar mevkiinde ormanlık alan içerisindekaçak kazı yapıldığının bilgisi alınması üzerine düzenlenen operasyonda; yedi kişi kepçe ile izinsiz kazı yaptığı esnada suç üstü yakalandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denildi:
"Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı Mrk. Krk. K. Lığı ekipleri ve Jasat ekipleri tarafından  Antalya İli ,Korkuteli İlçesi, Alaaddin Mahallesi Güllüpınar mevkiinde ormanlık alan içerisinde 31.12.2021 günü kaçak kazı yapıldığının bilgisi alınması üzerine düzenlenen operasyonda; A.K* , *Ö.F.Ç.,A.G.K* , *Y.E* , *A.H* , *A.A* ve *M.Ç* isimli şahıslar kepçe ile izinsiz kazı yaptığı esnada suç üstü  yakalanmışlardır.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 04-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum