içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Korkuteli'de 2 kişide tarihi eser ve uyuşturucu yakalandı

Korkuteli'de tarihi eser nitelikte sikkelerin ve objelerin bulunduğu ve bu objeleri satmaya çalıştıkları duyumunun alınması üzerine yapılan operasyon sonucu 2 kişi yakalandı.

Korkuteli'de 2 kişide tarihi eser ve uyuşturucu yakalandı

Korkuteli'de tarihi eser nitelikte sikkelerin ve objelerin bulunduğu ve bu objeleri satmaya çalıştıkları duyumunun alınması üzerine yapılan operasyon sonucu 2 kişi yakalandı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Antalya İli Korkuteli İlçesi Kiremitli Mahallesinde 06.09.2021 günü, V.Ş ve H.D isimli şahıslarda tarihi eser nitelikte sikkelerin ve objelerin bulunduğu ve bu objeleri satmaya çalıştıkları duyumunun alınması üzerine 17. Jasat Timi ile birlikte icra edilen operasyon sonucu, şahıslar yakalanmıştır. Şüpheli araç ve şahısların üzerinde yapılan arama sonucunda; (6) parça tarihi eser niteliği olduğu değerlendirilen malzeme ve (5) gram metamfetamin uyuşturucu madde bulunmuştur. Olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş ve alınan talimat doğrultusunda tahkikata başlanmıştır. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 07-09-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum