içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Konyaaltı Sahilinde Elektrikli Scooter ve Paten Kullanıcıları Bilgilendirildi

Konyaaltı Sahilinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelimizce bilgilendirme çalışması yapıldı. Gençlere uymaları gereken sürüş kuralları hatırlatılarak uyarılar yapıldı ayrıca küçük scooter sürücülerimize güvenli sürüşler dileyerek boyama kitabı hediye edildi.

Konyaaltı Sahilinde Elektrikli Scooter ve Paten Kullanıcıları Bilgilendirildi

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak, toplumun her türlü tehlikeden korunmasını sağlamak, suç ve suçlu ile daha etkin bir şekilde mücadele edebilmek ve önleyici tedbirlerin alınmasına toplumu dahil ederek güvenlik bilinci ve anlayışının oluşmasını sağlamak amacı ile ilimizde, “Toplum Destekli Polislik Hizmetleri ” çerçevesinde çalışmalar yürütmekteyiz.
 
Bu kapsamda ilimizde kullanımı artan ve trafikte tehlike oluşturan elektrikli scooter ve paten kullanıcılarına yönelik Konyaaltı Sahilinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelimizce bilgilendirme çalışması yapıldı. Gençlerimize uymaları gereken sürüş kuralları hatırlatılarak uyarılar yapıldı ayrıca küçük scooter sürücülerimize güvenli sürüşler dileyerek boyama kitabı hediye edildi.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ"

Tarih: 06-05-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum