içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kepez’in mini süpürgesinden dev temizlik

Kepez Belediyesi’nin temizlik filosuna kazandırılan elle çekilir mini elektrikli yol süpürme makinesi dev temizlik yapıyor.

Kepez’in mini süpürgesinden dev temizlik

Kepez Belediyesi’nin temizlik filosuna kazandırılan elle çekilir mini elektrikli yol süpürme makinesi dev temizlik yapıyor.
Hizmette sınır tanımayan Kepez Belediyesi, pırıl pırıl bir ilçe için çalışıyor. İlçedeki 68 mahalle, cadde, sokak, park, kaldırım, yol ve orta refüj temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Kepez Belediyesi, daha temiz bir ilçe için temizlik filosuna elle çekilir mini elektrikli yol süpürme makinesi kazandırdı. Kepez Belediyesi’nin elle çekilir mini elektrikli yol süpürme makinesi dev temizlik yapıyor. Mini süpürgenin elektrikli kullanımı sayesinde Kepez Belediyesi, temiz enerjinin de öncüsü oldu. Her türlü zemine ayak uyduran çevre dostu mini süpürge tasarruflu olması ve sessiz çalışması sebebiyle görenler tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. Kepez Belediyesi filosunda bulunan mini elektrikli yol süpürme makinesi kaldırım, asfalt, çakıllı yol, çimenlik alan gibi her türlü zeminde çalışıyor. Güçlü çekim gücüyle kağıt, karton, kola kutuları, izmarit, sigara ambalajları, yapraklar, kırık cam parçaları, plastik ya da metal şişeler, hayvan pislikleri, demir parçaları ve benzer her türlü malzemeyi topluyor. Ergonomik, sağlam ve dayanıklı hortum vakum gücüyle emdiği malzemeyi doğrudan 240 litrelik çöp deposuna aktarıyor. Kepez Belediyesi hızı istenildiği gibi ayarlanabilen ve 12 cm yükseklikte kaldırıma çıkabilen mini süpürge ile daha temiz bir kepez için çalışmalarına devam ediyor.

Tarih: 04-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum