içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Anneler Günü Mesajı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Anneler Günü Mesajı yayınladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Anneler Günü Mesajı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Anneler Günü Mesajı yayınladı. Başkan Tütüncü mesajında şöyle dedi:

"Saygıdeğer Annelerimiz;
Evlatlarını canından ve ruhundan bir parça olarak gören ve çocukları için tüm hayatını karşılık beklemeden veren, hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin adı, en kutsal varlık annelerimizin Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.
Karşılıksız sevginin, sonsuz emeğin, hiç durmadan vermeye hazır bir yüreğin, uykusuz gecelerin ve bitmeyen duaların sahibidir annelerimiz. Anne sevgisi, insan yaşamının her döneminde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Bizi biz yapan değerleri barındıran başımızın tacı annelerimiz, sonsuz özverileri ve varlıklarıyla, geleceğimizi şekillendirmektedirler.
Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Kaldı ki dünya da anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi de yoktur. Çünkü onlar dünyanın en değerli ve kutsal varlıkları oldukları gibi, onlara layık evlatlar olmak da bizlerin en önemli görevidir.
Sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetişmesinde en büyük bir sorumluluğu üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır.
Gözlerimizi dünyaya açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk ve güzelliklerden yana yol gösteren annelerimizi sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri göstermeliyiz.
Sevgili Peygamberimizin "Cennet annelerin ayaklarının altındadır." sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır.
Bu kapsamda; Kepez'de göreve başladığımız 2009 yılından beri, annelerimize yönelik olarak birçok proje ve belediyecilik hizmetlerini hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.
Annelerimizle birlikte sosyal ve ekonomik hayatın içinde yan yana yürümek için kadın girişimcilerimize ve kadın kooperatiflerine büyük destekler sağlayarak, Antalya Kadın Kooperatifleri Festivalini düzenledik. Açtığımız çeşitli pazarlarla Annelerimizin emeğini en iyi şekilde değerlendirmesini sağladık.
Antalya'da yoğun ilgi gören ve halen 5 adet olan Gündüz Bakımevi ve Kreşlerimizin sayısını arttırmak için çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürmekteyiz. Annelerimize bu kapsamda sağladığımız sosyal ve ekonomik desteklerden mutluluk ve gurur duyuyoruz.
Kepez'in tümüne yayılmış olan 'Antalya Kepez Belediyesi Meslek Eğitim Kurslarımız' bünyesinde açılan kurs ve gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde annelerimize yeni ufuklar açmayı ve hayallerine ortak olmayı sürdürüyoruz.

Sağlıklı toplumun sağlıklı annelerimizle oluşturulabileceği yaklaşımından hareketle kurduğumuz "Gezici Kadın Sağlık Merkezi", "Kadın Koordinasyon Merkezi" gibi oluşumlarla, Antalya'nın tamamında verdiğimiz sağlık hizmetlerimizle Kepez'deki annelerimizin sağlığının yanı sıra, Antalyalı annelerimizin de sağlığını ne kadar önemsediğimizi gösterdik.
Bu duygularla, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, yaşamdaki en büyük hazinemiz, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü`nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."

Tarih: 08-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum