içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

KDH'ne Radyoloji Ultrasonu Cihazı alındı

KUMLUCA DEVLET HASTANESİ TEKNOLOJİK YATIRIMLARINA BİR YENİSİNİ EKLEDİ...

KDH'ne Radyoloji Ultrasonu Cihazı alındı

Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de yoğun bir şekilde etkisini gösteren Covit-19 salgını ile en ön safta fedakârca hizmetlerine devam eden Kumluca Devlet Hastanesi, teknolojik yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda yapılan girişimler sonucu, hastanemize Samsung RS85 Prestige Radyoloji Ultrasonu cihazı satın alınarak hizmete sokulmuştur. Bu cihaz üstün görüntüleme kapasitesi yanında, her uygulamada kullanıcıya kolaylık sağlayacak yeni ileri düzey teşhis özellikleri ile donatılmıştır. Gelişmiş üst düzey teknolojileri sayesinde taramaların hızlıca yapılmasını, incelenen organ, doku ya da damarların net bir şekilde de görüntlenmesine olanak sağlamaktadır.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Aladağ ise, bu konuda şunları söylemiştir; “Bir hastanenin en büyük gücü, insan gücüdür. Hastane olarak, tüm personelimizle birlikte daha etkin ve hızlı hizmet vermek için büyük bir çaba içinde çalışıyoruz. İnsan gücümüzün yanında, bir hastanenin kalitesini belirleyen teknolojik yatırımlarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. Bir hekim olarak, gönül rahatlığı ve mutlulukla söylüyorum, aldığımız bu yeni Radyoloji Ultrasonu cihazı, doğru, hızlı ve etkin teşhis de hastanemize büyük güç katacaktır. Bundan sonra da, her zaman en iyi hizmete layık olan halkımıza yönelik teknolojik yatırımlarımız devam edecektir. Bir hastamızın şifa bulması ve güler yüzle hastaneden ayrılması, en büyük mutluluğumuzdur” dedi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

Tarih: 30-12-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum