içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kaş'ta 7 kişi kumar oynarken yakalandı

Kaş ilçesi Yeşilköy mahallesinde bir müştemilatta kumar oynandığı bilgisi alınması üzerine; düzenlenen operasyonda toplam 7 şahsın kumar oynadığı tespit edildi.

Kaş'ta 7 kişi kumar oynarken yakalandı

Kaş ilçesi Yeşilköy mahallesinde bir müştemilatta kumar oynandığı bilgisi  alınması üzerine; düzenlenen operasyonda toplam 7 şahsın kumar oynadığı tespit edildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denildi:
"Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl J.K.lığı İstihbarat Şb.Müdürlüğü ve Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı Kalkan J.Krk.K.lığı ekipleri tarafından, Antalya İli Kaş ilçesi Yeşilköy Mahallesi'nde  F.C. isimli şahsa ait müştemilatta kumar oynandığı bilgisi  alınması üzerine; düzenlenen operasyonda toplam *7* şahsın kumar oynadığı tespit edilmiştir. Yapılan aramada masa üzerinde bulunan toplam;
- *13.920 TL Para*
- *400 adet iskambil kağıdı ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda  F.C. hakkında Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama suçundan adli işlem olmak üzere, kumar oynayan (8) şahıs hakkında ise Kabahatler Kanununun 34. Maddesine  istinaden (Kumar Oynamak) *1.336×7= 9352 TL* idari yaptırım uygulanmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 04-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum