içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kargopark muhaberat dolapları kurumların evrak yönetimini kolaylaştırıyor

Türkiye’nin ilk akıllı kargo dolabı üreticisi Kargopark, firmalara özel yenilikçi ve farklı teknolojik ürünleri ile kurumların evrak teslim süreçlerindeki sorunlarına Muhaberat Dolabı çözümü ile yepyeni bir soluk getiriyor.

Kargopark muhaberat dolapları kurumların evrak yönetimini kolaylaştırıyor

Türkiye’nin ilk akıllı kargo dolabı üreticisi Kargopark, firmalara özel yenilikçi ve farklı teknolojik ürünleri ile kurumların evrak teslim süreçlerindeki sorunlarına Muhaberat Dolabı çözümü ile yepyeni bir soluk getiriyor. Muhaberat Dolabı, departmanlar arası evrak sirkülasyonu yüksek, gizliliğin önemli olduğu, kayıp ve çalıntı riskinin ise önemli maliyetler doğurduğu kurumlara çözüm sunuyor. Yetkilendirilmiş personeller tarafından kayıt altında ve izlenebilir bir evrak akış modeli getirdiklerini ifade eden Kargopark’ın CEO’su Erdal Özkan, kurumlar için inovatif çözümler üretmeye devam edeceklerinin altını çiziyor.

Gelen kargoları kontrol etmek ve teslimatını planlamak her şirket için oldukça önemli ve zaman alan bir iş yükü. Bu yüzden birçok şirket, gereksiz süreçleri ortadan kaldırmayı hedefliyor. “Kargon her an burada!” misyonuyla hareket eden Kargopark, farklı ihtiyaçlar için ürettiği modüler tasarımlarıyla, teslimat ekosisteminin tüm paydaşlarının işini sürdürülebilir bir yaklaşımla kolaylaştırmaya devam ediyor. Kargo sirkülasyonu yüksek kurumlar için ortak kargo istasyonu çözümü sunan Kargopark Muhaberat Dolapları pratik, güvenli ve kullanıcı memnuniyetini yükselten bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

Kurumlarda, kargo sahiplerinin istedikleri zaman kargolarını teslim alabilecekleri bir kargo istasyonu geliştirdiklerini söyleyen Kargopark’ın CEO’su Erdal Özkan, “Muhaberat dolapları, departmanlar arası güvenli ve kontrol edilebilir evrak teslimi süreçlerinin kolaylıkla yönetilmesini sağlıyor. Yetkili kişilere tanımlanmış kartlar veya şifreler aracılığıyla kayıpsız ve sorunsuz evrak teslim ve takip süreci hizmeti sunan Kargopark Muhaberat Dolapları, ilgili departmanı bulunmayan kurumlarda otonom muhaberat görevi görüyor.” açıklamasında bulundu.  

Tüm Akış Yazılım Üzerinden Takip Ediliyor

“İhtiyaçlar doğrultusunda boyutları ve renkleri belirlenerek özelleştirebildiğimiz Kargopark Muhaberat modeli, istenilen yere konumlandırılabiliyor.” diyen Erdal Özkan, “Tamamen ihtiyaca yönelik tasarlanan kullanıcı yüzleri, firmaların ERP sistemleri ile de entegre bir bilgi akışı sağlayabiliyor. Tamamen yerli yazılım ve donanım ile geliştirdiğimiz muhaberat dolapları, ilgili departmanın yükünü hafifletiyor, gerekli iş gücünü en aza indiriyor ve evrak teslim süreçlerinin anlık olarak takip edilmesini sağlıyor. Paket teslim alınana kadar dış etkenlerden korunaklı şekilde muhafaza edilen ürünler 7/24 kamera sistemiyle izlenebiliyor. Böylece danışma, muhaberat, güvenlik gibi noktalarında oluşabilecek operasyon yoğunluğu engelleniyor.”  ifadelerinde bulundu.

“Kurumlar İçin İnovatif Çözümler Üretmeye Devam Edeceğiz”

İnovatif çözümlerinin tamamında yarının dünyasını hedefleyerek teslimat ekosisteminin tüm paydaşlarının işini sürdürülebilir ve çevreci bir yaklaşımla kolaylaştırdıklarını söyleyen Kargopark CEO’su Erdal Özkan, “Kargo ve evrak süreçlerini yönetebilen bir şirketin elde edeceği faydaların başında maliyet tasarrufu, kaynak yönetimi, sermayenin korunması ve yönetimi kolaylığı geliyor. Bu süreçleri mükemmelleştirmenin maliyeti normal şartlarda yüksek olabilir ancak doğru inovatif çözümler, işletmenin kolaylıkla başarıya ulaşması noktasında önemli bir yardımcı haline geliyor. Etkili kargo yönetim sürecini, ürünlerin zamanında ve iyi durumda teslim edimesini sağlamak olarak tanımlıyoruz. Bu faaliyetlerin sorunsuz ve verimli bir şekilde devam edebilmesi adına, kurumlar için inovatif çözümler üretmeye devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Tarih: 07-05-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum