içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Karavelilerde Çocukların Bayramlıkları Momentum Groups'dan

Yalova merkezli ve yurtdışına yönelik devremülk, sağlık turizmi,inşaat ve emlak vb. gibi ticari faaliyetlerde bulunan Momentum Groups Antalya iline bağlı Döşemealtı ilçesi Karaveliler Mahallesindeki çocuklara bayramlık kıyafet dağıttı. Döşemealtı merkezli Ses Sizsiniz Eğitim Kültür Derneği Başkanı Kahraman Köktürk işbirliği ile Döşemealtı Karaveliler Mahallesi Muhtarı Süleyman Yener'e bayramlıklar teslim edildi.

Karavelilerde Çocukların Bayramlıkları Momentum Groups'dan

Yalova merkezli ve yurtdışına yönelik devremülk, sağlık turizmi,inşaat ve emlak vb. gibi ticari faaliyetlerde bulunan Momentum Groups Antalya iline bağlı Döşemealtı ilçesi Karaveliler Mahallesindeki çocuklara bayramlık kıyafet dağıttı.  Döşemealtı merkezli Ses Sizsiniz Eğitim Kültür Derneği Başkanı Kahraman Köktürk işbirliği ile Döşemealtı Karaveliler Mahallesi Muhtarı Süleyman Yener'e bayramlıklar teslim edildi.
  Momentum Groups firma sorumlusu Serap Dal "Ses Sizsiniz Eğitim Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Kahraman Köktürk ile iletişime geçerek Momentum Group olarak kırsalda yaşayan çocuklarımızı sevindirmek istedik. Bir yaşından 14 yaş grubuna kadar çeşitli yaş grubu için kız ve erkek çocukları olmak üzere yaklaşık 70 kadar kıyafet temin ettik. Bugün de Döşemealtı ilçesine bağlı Karaveliler Mahallesinde dağıtımında bulunduk" dedi.
   Ses Sizsiniz Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Kahraman Köktürk "Momentum Groups adına Serap Dal dernek üyelerimiz aracılığı ile bizimle iletişime geçti. Kendisine Antalyamızın güzide ilçeleri Döşemealtı ve Korkuteli ilçelerinde yardıma aracı olabileceğimizi söyledik. Korkuteli ilçesine bağlı Garipçe köyüde faydalandı. Bugün Karaveliler köyünde muhtarımız Süleyman Yener'e bayramlıkları teslim ediyoruz" dedi.
   Antalya Döşemealtı Karaveliler Mahalle Muhtarı Süleyman Yener etkinliğe destek veren herkese teşekkür etti.

 

Tarih: 16-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum