içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kapsamlı Yeni İş Modelleri Ve Trend Araştırması Anketi’ne çağrı: GELECEĞİ BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRELİM

Great Place to Work® Türkiye Enstitüsü’nden iş dünyasının geleceğine ışık tutacak çalışma: “Yeni İş Modelleri ve Trend Araştırması Anketi”

Kapsamlı Yeni İş Modelleri Ve Trend Araştırması Anketi’ne çağrı: GELECEĞİ BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRELİM

Great Place to Work® Türkiye Enstitüsü, iş dünyasının geleceğine ışık tutacak özel bir çalışma başlattı. Tüm çalışanları ve yöneticileri, 30 Eylül 2022 tarihine kadar sürecek olan Yeni İş Modelleri ve Trend Araştırması Anketi’ne katılmaya davet ediyoruz.

Geride bıraktığımız pandemi yalnızca insan sağlığını değil, iş ve sosyal yaşamımızı da derinden etkiledi. İletişimden alışveriş alışkanlıklarımıza kadar neredeyse her şey yeniden şekillenirken en önemlisi, çalışma hayatımızın dönüşmesi oldu. İçerisinde bulunduğumuz yeni dönemde sürdürülebilir bir gelecek için nelerin doğru, nelerin daha iyi olduğunu öğrenmek, ani ve öngörülemeyenle baş edebilmek adına Great Place to Work® Türkiye Enstitüsü, Yeni İş Modelleri ve Trend Araştırması Anketi çalışması başlattı. Türkiye'deki tüm çalışanların ve yöneticilerin katılımına açık olan araştırma 30 Eylül tarihine kadar sürecek. Great Place to Work® Türkiye Enstitüsü tüm çalışanları ve yöneticileri bu değerli araştırmaya geri bildirimleri ile katkıda bulunmaya davet ediyor. Ankete katılım linki: https://tr.research.net/r/ismodellerivetrendlerGPTWTR

İç içe iki katmanlı olarak planlanan anket çalışmasının ilk katmanı, dünya ve Türkiye’deki trendlerin duygu ve iş yapış biçimlerine etkileri üzerine odaklanırken ikinci katmanda kalıcı hibrit çalışma modeline geçişin organizasyonlar ve liderler üzerindeki etkilerinin yanı sıra bu kültüre nasıl liderlik edilebileceğinin öngörüleri var. Great Place to Work® Türkiye Enstitüsü’nün anket çalışmasının sonuç raporu 2022 Ekim ayının sonunda yayınlanacak.

Eyüp Toprak: “Dünyadaki trendlerin ekseninde Türkiye'deki değişimleri analiz etmek için önemli bir fırsat”
Great Place to Work® Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Eyüp Toprak, “Great Place to Work® olarak İNSAN odaklı ve GÜVEN temelli yaklaşımımızla organizasyonların, çalışanlarına daha iyi bir iş yeri deneyimi sunmaları konusunda 30 yılı aşkın süredir ölçümlemelerimiz ve analizlerimiz ile destek oluyoruz. Sahip olduğumuz uluslararası deneyimimiz ve yaklaşımımızın getirdiği sorumlulukla dünyada ve Türkiye’de meydana gelen değişim ve dönüşüme ışık tutacak bir anket gerçekleştirmeye karar verdik. Yeni İş Modelleri ve Trend Araştırması anketimizle tüm bu değişimlerin organizasyonlara olan etkisini analiz ederek tüm iş dünyası ve kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Geniş boyutta herkesi kapsayacak olan bu değerli çalışmaya tüm çalışan ve yöneticilerin geri bildirimleri ile katkıda bulunmasını bekliyor ve önemsiyoruz”  dedi.

Tarih: 21-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum