içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kafka Kitap'tan Ölümsüzler, Chloe Benjamin imzalı büyüleyici bir aile destanı…

Öleceğiniz günü bilseydiniz, hayatınızı nasıl yaşamayı tercih ederdiniz? ABD’li yazar Chloe Benjamin’in ikinci romanı Ölümsüzler, dört kardeşin hikâyesi üzerinden yaşamın hangi ölçüde seçimlerimize göre çizildiğini sorgulatıyor.

Kafka Kitap'tan Ölümsüzler, Chloe Benjamin imzalı büyüleyici bir aile destanı…

Öleceğiniz günü bilseydiniz, hayatınızı nasıl yaşamayı tercih ederdiniz? ABD’li yazar Chloe Benjamin’in ikinci romanı Ölümsüzler, dört kardeşin hikâyesi üzerinden yaşamın hangi ölçüde seçimlerimize göre çizildiğini sorgulatıyor. Kafka Kitap’ın edebiyatseverlerle buluşturduğu roman, belirsizlikle nasıl yaşanabileceğine yanıt ararken kader inancımıza ve hayatı yaşamaya değer kılanlara dönüp tekrar bakmamızı sağlıyor. Ölümsüzler, aileye duyulan sevginin –her ne biçimde olursa olsun– hiçbir zaman kaybolmadığını vurgulayan etkileyici bir roman…

Kafka Kitap, Chloe Benjamin’in olağanüstü derinliğe sahip sürükleyici romanı Ölümsüzler’i, Filiz Çakır’ın İngilizce aslından çevirisiyle okurlara ulaştırıyor.

New York’ta dar gelirlilerin yaşadığı bir bölgeden olan dört kardeş, onu görmeye gidenlere ne zaman öleceklerini söyleme yeteneğine sahip bir falcının şehre geldiği haberini alır ve baskıcı annelerinden gizlice kaçıp talihlerini öğrenmeye karar verirler... İlk bakışta basit bir kaçamak gibi duran bu eylem, kardeşlerin hayatını onulmaz şekilde değiştirecek bir dönüm noktası hâline gelecektir.

Chloe Benjamin’in etkileyici romanı Ölümsüzler, Kafka Kitap logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!


CHLOE BENJAMIN HAKKINDA
Chloe Benjamin, Edna Ferber Kurgu Kitap Ödülü’nü kazanan ve kurgu dalında İlk Roman Ödülü Merkezi’nin 2014 yılı uzun listesine giren The Anatomy of Dreams kitabının yazarıdır. San Francisco’lu olan Benjamin, Vassar Üniversitesi mezunudur ve Winconsin Üniversitesi’nde kurmaca dalında Güzel Sanatlar Yüksek Lisansı (MFA) yapmıştır. Kocasıyla birlikte Madison, Wisconsin’de yaşamaktadır.

Tarih: 26-01-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum