içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İYİ Parti Akseki İlçe Başkanı Ali Kartal, Fedakâr Gazetecileri Unutmadı

İYİ Parti Akseki İlçe Başkanı Ali Kartal, Antalya ve Akseki'nin Fedakâr Gazetecilerini Unutmadı

İYİ Parti Akseki İlçe Başkanı Ali Kartal, Fedakâr Gazetecileri Unutmadı
İYİ Parti Akseki İlçe Başkanı Ali Kartal, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, Antalya genelinde ve Akseki ilçesinde görev alan gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutladı.

Ali Kartal mesajında, "Gazetecilik, halkın haber alma hakkını savunurken, demokrasinin de temel direklerinden biridir. Bu önemli görevi, bölge halkımızın bilinçlenmesi adına büyük bir özveriyle yerine getiren Antalya ve Akseki'nin değerli gazetecilerinin Dünya Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım." ifadelerine yer verdi.

Gazetecilerin, çoğu zaman zorlu şartlar altında, tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Kartal, şunları ekledi: "Özellikle şu zorlu pandemi döneminde, haber alma ve bilgi edinme hakkımızın kahramanları olan siz değerli basın emekçileri, toplumumuzun doğru bilgilendirilmesi için gece gündüz demeden çalışmaktasınız. Bu vesileyle, her türlü zorluğa rağmen meslek ilkelerinden ödün vermeden çalışan tüm basın mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum."

İYİ Parti Akseki İlçe Başkanı olarak, Ali Kartal, mesajının sonunda, Akseki, Antalya ve ülkemizin dört bir yanındaki tüm gazetecilere sağlık, başarı ve esenlikler diledi. Gazetecilerin halkın gözü, kulağı ve sesi olduğunu vurgulayarak, basın özgürlüğünün öneminin altını çizdi ve Dünya Gazeteciler Günü'nün, basın etiğine ve özgürlüğüne olan inancın yeniden teyit edildiği bir gün olarak anılmasını temenni etti.

Tarih: 21-10-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum