içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İbradı'da Yol ve Kaldırım Yenileme çalışmaları devam ediyor

İbradı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İbradı ilçesindeki mahallelerde (Başlar, Aşağı Mahalle Millet Caddesi, Arapastı Kestanesi Anıt Ağacı ) kilitli parke taşı döşeme, bordür, yol duvarı ve çevre düzenleme yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İbradı'da Yol ve Kaldırım Yenileme çalışmaları devam ediyor

İbradı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İbradı ilçesindeki mahallelerde (Başlar, Aşağı Mahalle Millet Caddesi, Arapastı Kestanesi Anıt Ağacı )  kilitli parke taşı döşeme, bordür, yol duvarı ve çevre düzenleme yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru birçok mahallemizi kapsayacak kaldırım, yol ve çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Başkan Küçükkuru “Öncelik arz eden ve program dâhilinde Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından hazırlığı yapılmış sokaklarımızın yollarını yapmaya devam ediyoruz. Biz yaptığımız bu çalışmalarla İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın refahı sağlamak ve ilçemizin konforu, gelişmesi, markalaşmasını hedefliyoruz. Bu sıcak günde emek veren, gayret gösteren tüm emektar personel kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Tüm bu çalışmalar daha modern bir İbradı için” dedi.

Tarih: 30-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum