içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İbradı Belediye Başkanı KÜçükkuru'dan anneler günü mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İbradı Belediye Başkanı KÜçükkuru'dan anneler günü mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Küçükkuru Mesajında:  “Sevgisi, şefkatiyle bizleri kuşatan, hayatını evlatlarına adayan annelerimizin hakkını ödeyemeyiz.
Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımızdan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını çocuklarına adayan her anımızda yanımızda olan ve haklarının hiç ödenemeyeceğimiz en değerli varlıklarımızdır.
Annelerimiz hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin adıdır. Peygamber Efendimizin, 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir.
Annelerimiz, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak görüp, tüm hayatlarını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan nadide çiçeklerdir.  En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri de bizim için çok değerlidir.
Barış ve sevgi dolu bir dünyanın temeli, annelerin yetiştireceği bireyler sayesinde atılır.
Annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır.
Unutmayalım ki, mutlu, güçlü ve güler yüzlü bir toplum, güçlü annelerin omuzlarında yükselir.”
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Vatanımızın devamlılığı, birliği ve bağımsızlığı uğruna aziz evlatlarının şahadet haberlerini metanetle karşılayan, elleri öpülesi şehit annelerimiz olmak üzere hoşgörünün, fedakârlığın, sabrın, sevginin ve saygının sınırsız kaynağı tüm annelerimizin; anneler gününü canı gönülden kutluyor, hepsine saygılarımı sunuyorum” dedi.

Tarih: 08-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum