içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan 23 Nisan mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı.

İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan 23 Nisan mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı. Başkan Küçükkuru 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 102. yıldönümünü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, her yıl olduğu gibi büyük bir coşku ile kutlamaktayız.
23 Nisan 1920 Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi, milletine duyduğu inancını ve sevgisini bir kez daha göstermiş bulunmaktadır.
Çocuklarımızın, Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, yürekleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, düşünceli, duyarlı, dürüst bireyler olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ortaya koymuştur.
Yarının geleceği çocuklarımız, ülkemizin geleceğimizdir. Çocuklarımızı çok seviyor ve onlara güveniyoruz. Çocuklarımız milletimizin en değerli varlığı, sevinç ve ümit kaynağıdır.
Bizler, yarının büyükleri olan çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasının 102. yıldönümünü ve Cumhuriyetimizin kurulması yolunda hayatlarını ortaya koyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve minnet duygularımla anıyor tüm çocuklarımızın, milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Tarih: 23-04-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum