içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Hem yarıştılar hem eğlendiler

Manavgat Belediyesi Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, 10 -16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen farkındalık etkinliklerinde hem yarıştı, hem eğlendi.

Hem yarıştılar hem eğlendiler

Manavgat Belediyesi Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, 10 -16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen farkındalık etkinliklerinde hem yarıştı, hem eğlendi.
 

Manavgat Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle kentte çeşitli farkındalık etkinlikleri düzenledi. İlk etkinlik, Manavgat Belediyesi’ne bağlı olarak Ilıca Mahallesi’nde hizmet veren Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yapıldı. Merkezde eğitim gören 40 engelli öğrenci ve Manavgat Belediyesi Kreşleri ve Çocuk Kültür Merkezi’nden gelen 100 öğrenci düzenlenen “FOR WİNN PARKUR YARIŞLARI” nda hem yarıştı, hem eğlendi. Survivor benzeri yarışmaları izlemeye Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de katıldı. Sözen, özel çocuklarla yakından ilgilendi, şakalar yaptı, sohbet etti. Başkan Şükrü Sözen daha sonra bir öğrenciyle karşılıklı masa tenisi de oynadı.

‘’For Winn Parkur Yarışları’’ etkinliğinde bir araya gelen özel çocuklar, eğlenceli yarışlarda yeteneklerini sergilerken, izleyen kreş öğrencileri de alkışlayarak arkadaşlarına destek verdi. Eşleştirme, halat çekme, tünel, topla tünelden geçme, kum torbasıyla hedefi vurma, denge slalom çubuklarından atlama gibi 6 farklı kategoride düzenlenen oyunlarda yarışan çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşadı. Öğle saatinde çocuklar yine hep bir arada yemeklerini yiyerek güzel bir gün geçirdi.

Başkan Şükrü Sözen, “Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi’mizdeki çocuklarımız, bu etkinliğimizde yaşıtı arkadaşlarıyla bir araya gelerek birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu. Oynanan yarışların en güzel yanı bütün çocukların bir araya gelip kaliteli zaman geçirmeleri ve sportif faaliyet yaparak sosyalleşmeleridir. Bugün özel çocuklarımızla keyifli bir gün geçirdik. Etkinliğimize katılan tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Tarih: 14-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum