içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Hakkında 26 suç kaydı ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan aranan kişi yakalandı

Aksu İlçesi, Pınarlı Mahallesinde; aranan şahısların yakalanmasına yönelik icra edilen faaliyetler neticesinde; 26 adet suç kaydı olan ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir kişi yakalandı.

Hakkında 26 suç kaydı ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan aranan kişi yakalandı

Aksu İlçesi, Pınarlı Mahallesinde;  aranan şahısların yakalanmasına yönelik icra edilen faaliyetler neticesinde; 26 adet suç kaydı olan ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir kişi  yakalandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denildi:
"Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl J.Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT Timleri ve Aksu Merkez J.Krk.K.lığı ekipleri tarafından Antalya İli, Aksu İlçesi, Pınarlı Mahallesinde;  aranan şahısların yakalanmasına yönelik icra edilen faaliyetler neticesinde; 26 adet suç kaydı olan ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan* M.P. isimli şahsın saklandığı yer tespit edilmiştir.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından icra edilen operasyonel faaliyet ile yakalanan şüpheli nöbetçi Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda gözaltına alınmış olup; işlemlerinin tamamlanmasına müteakip  adli makamlara sevk edilecektir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 03-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum