içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Güneş paneli ve pano hırsızlığı şüphelileri yakalandı

Antalya İli, Korkuteli İlçesi, Gümüşlü (Kevzer) Mahallesinde S.S isimli şahsa ait yaklaşık 25.000₺ değerindeki (10) adet güneş paneli ve (1) adet panonun çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayı şüphelisinin H.Ç ve İ.E isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Güneş paneli ve pano hırsızlığı şüphelileri yakalandı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İli, Korkuteli İlçesi, Gümüşlü (Kevzer) Mahallesinde 03.04.2022 günü saat 12.00 sıralarında S.S isimli şahsa ait yaklaşık 25.000₺ değerindeki (10) adet güneş paneli ve (1) adet panonun çalınması olayı ile ilgili Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayı şüphelisinin H.Ç  ve İ.E  isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT ve Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından  05.04.2022 tarihinde düzenlenen operasyonda şüpheli iki şahıs çalınan malzemeler ile birlikte yakalanmıştır. 10 adet güneş paneli ve 1 adet elektrik panosu sahibine teslim edilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 11-04-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum