içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Golden Rose Tattoo Styliner Waterproof Eyeliner ile Keskin Bakışlar

Golden Rose’un Tattoo Styler Eyeliner’ı mat ve ultra siyah ve kalıcı yapısı ile gözlerinizde dramatik bakışlar yaratmak için özel olarak tasarlanmıştır. Uzun saatler suya dayanıklı ve çabuk kuruyan formülü ile akma ve bulaşma yapmadan gün boyu kalıcılık sağlar. Ultra ince ve esnek ucu sayesinde kolayca uygulanır.

Golden Rose Tattoo Styliner Waterproof Eyeliner ile Keskin Bakışlar

Golden Rose’un Tattoo Styler Eyeliner’ı mat ve ultra siyah ve kalıcı  yapısı ile gözlerinizde dramatik bakışlar yaratmak için özel olarak tasarlanmıştır. Uzun saatler suya dayanıklı ve çabuk kuruyan formülü ile akma ve bulaşma yapmadan gün boyu kalıcılık sağlar. Ultra ince ve esnek ucu sayesinde kolayca uygulanır.
Golden Rose Tattoo Styliner Eyeliner ile uzun saatler kalıcı göz makyajı yapmak tahmin ettiğinizden daha kolay. İster kalın, ister ince olarak göz çevresinde uygulandığında 24 saate kadar kalıcılık sağlayan ve  etkili sonuç veren eyeliner, dağılmayan formülü ile özellikle yaz aylarında rahatlıkla kullanmak için idealdir. Doğal vegan formülü ile Tattoo Eyeliner hassas göz yüzeyine zarar vermez, cilt yapısını korur. Hafif ve esnek aplikatörü sayesinde eyeliner uygulama sırasında dağılma ve bulaşma yapmaz. Bu yaz keskin bakışlarınızın sırrı Golden Rose Styliner Eyeliner olacak!
Golden Rose,  Türkiye genelinde 59 seçkin mağaza ve kiosklar ile yaygın bir satış ağına sahiptir.
Marka kurulduğu günden bu yana 40 yıllık sektör deneyimiyle kaliteli üretim ve uygun fiyat ilkesiyle dünya kozmetik sektörünün önemli kuruluşları arasındadır.


Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 210 TL

https://shop.goldenrose.com.tr

Tarih: 04-07-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum